hmerve20 borulcem sanırım bugün 37+0 oldunuz, bende 37+1 oldum. Bende açıklık yok daha her an olabilirmiş ama🤭 aynı olduğumuzdan sizinde sürecinizi merak ediyorum. İlerleyen günlerde neler yaşadığınızı da yazar mısınız?
borulcem hmerve20 sürekli alt tarafımda açılma varmış gibi sızlamalar yaşıyorum kasılmalarım çok sık oluyor ama düzenli değil kontrolüm cuma günü büyük ihtimalle açılmama tekrar bakılır yürümek uzun süre ayakta durmak çok zor olmaya başladı ikinci bebeğim benim belki bu yüzden erkenden açılmam oldu 🙃
hmerve20 -Basakk- 37+1 deyim bende Erkek bebeğim olacak 🧿 sancı açılma vs var mı sizde nasıl gidiyor süreciniz
sedaergl aybike2212 benim de 4 yasinda kizim var 28 haftalik ogluma hamileyim 🌼 saglikla kucagimiza alalim insallah 🙏
metininprensesi kayaceyda bende 7+6 yım canım senle yakınız senin nasıl geçiyor ben sadece uyku moduna geçiyorum hep midem çok az 🤏🏻 bulanıyor öyle yataktan kalkmayacak kadar değil iyi hissediyorum genellikle
kayaceyda metininprensesi ben hiç iyi hissetmiyorum bol bulantılı bol çıkarmalı ve bi o kadar da ağrılı geçiyor
metininprensesi nahilsa günümüz aynı ben erkek hissediyorum sadece çok uykulu oluyorum bulantım yok denecek kadar az
ecemciik Gokturkmom_ 31+3 ‘den merhaba ☺️ Daha uygun bir saatte tanışalım isterdim de mide bulantısı, mide yanması ve grip sebebiyle uykumdan uyandığım için bu saate kaldı 😅🤦🏻♀️
Rojdiyebiri Curious dün acile gittim pıhtılı kanamadan dolayı bebeğin kalbi durduğu söylenildi birazdan kendi doktoruma gideceğim öyle bir şey varsa kürtaj olacağım bugün
Karahisari huliss 3 ya da 4 Haziran görünüyor demişlerdi ama ben Hazirana kalacağını pek düşünmüyorum kurban bayramında doğururmuşum gibi geliyor 😂
huliss Biz bugün 20 haftalık oldukk 😍 bebeğim kız. İlk gebeliğim ve çok heyecanlıyım 🥹 İsmine de karar verdik. “Rüya Elmas” olacak. Elmas ölmüş kayınvalidemin ismi eşim de istediği için ikinci ismi olmasına karar verdik, bence güzel oldu
Dilos24 guns sizin de heyecan dorukta mı 🫠 hem diyorum biraz daha karnımda kalsın hem diyorum doğsun😆
Busra5222 Tyk53 Gokturkmom_ 30 yaßındayım ilk gebeliğim 16+6 haftayım tek yumurta ikizi erkek . Ikiz olması çok mutlu etti beni hatta üçüz bile istedim . Bel ağrım ve kasık ağrım oluyor rahat geçiyor şuanlık hamileliğim .
levye_ 16+5 ilk hamileliğim kız 🌸 Hareketlerini hissetmek için sabırsızlanıyorum hisseden var mı bu haftalarda ilk hamilelikte 🥹🧚🏻♀️✨🍀🎊
iremakkent 29+3 haftalık ilk gebelik Kız Bebek 💕 Alt tarafa baskı ve bel kaburga ağrısı zorluyo Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ❣️