zamansmomm nazli0306 11+6 bir günden bişey olmaz diyerek burdayım😂 ilk bebeğiniz mi cinsiyet tahmini yapıldı mı
nazli0306 zamansmomm 2. Cnm 5 yaşında oğlum var cinsiyet Tahmini yok daha 22 sinde 2 li tarama var doktorum o gün bakarz dedi senin ilkmi cinsiyet sende bellimi
tugba0305 Gokturkmom_ 22+3 den selamlar benim ilk gebeliğim ve zorlayıcı geçiyor kimler benimle aynı haftada :)
zamansmomm bozkurt38 ben de yarın 12 hafta oluyorum 1 yaşında oğlum var 😂 cinsiyet tahmini yapıldı mı
bozkurt38 zamansmomm ay bugün gittim 2 li test için doktor kız gibi ama dedi iki hafta sonra net soylerim dedi inşallah kızdır ☺️🥰
zamansmomm toprak6671 11+6 benim de 1 yaşında oğlum var cinyeti ben de çok merak ediyorum tahmin yapıldı mı
nilperab zeyzzeyy bnde 10+0 .Halsizim,sürekli yatmak istiyorum,sürekli Acı şeyler canım çekiyor.ayak altlarım çok ağrıyor.Bir tane kızım var 2,5 yaşında.İnş sağlıkla kucağınıza alırdınız bebişinizi
zeyzzeyy nilperab Amin maşallah Allah bağışlasın 🙏inşallah hepimiz sağlıkla alalım. Bende bel ağrısı 2 gündür olmaya başladı bulantıyla ikisi mahvediyor. Sizin memleket neresi yaş kaç 😊
snlk94 nilperab merhaba benimde 10 haftalık:)6 yaşında bir kızım var 🌸ikinci gebelik kızıma göre biraz daha rahat geçiriyorum bu aralar iştahsızlık ve halsizlik bende de var sağlıkla gelsinler inşallah bebişler🤍
zeyham_6 Gokturkmom_ 3 yaşında bir oğlum var 2.hamileliğim 20+1haftalık hamileyim ve hayırlısıyla bir de kızım olcak inşallah 🥰
Birhilal Admsarzu ben de 28 haftalık hamileyim aynı şikayetler var bacak arası ağrısı neden oluyor acaba
alpkerem26 İkinci gebeligim 8 aylik oglum var 11+0 dayiz bakalim kiz istiyorum ama öncelik saglikli olsun
dylmaz94 Gokturkmom_ Gokturkmom_ 27+1 haftalık hamileyim. 🫄Bu 2. Gebeliğim 7 yaşında bir kızım var. 7 sene sonra birden gelen bir cesaretle ikinci kızımızı bekliyoruz❣️ 2 hamileliğimde de beni en çok zorlayan mide bulantıları oldu bu yolda yoldaşım prilamla yola devam🥰ama sonu çok güzel olucak inşallah. Annelik duygusunu ikinciye tadacağım için çok mutluyum sağlıkla kucağıma alacağım günü bekliyorum🤗
zamansmomm nazli0306 1 yaşında oğlum var benim de sanki kıza benziyor gibi bi konuşması oldu ama daha erken de dedi bakalım ne cıkacak ben de merak edıyorum