havvaclkh ozlemiracc evim hoç isinmiyor sabit 55 de yaniyor extra ufo kullaniyorum şimdi bunu yazarken doglagaz faturasi geldi 3680 tl gelmis 🤯
deletedmom43191 ozlemiracc 10 kasımda taşındım bu eve 50 gün sonra fatura geldi 3300 ocak daha gelmedi
Havin49_ ozlemiracc 2000 geldi evim 4+1 ve gayet de sıcak benim eve gelen cehennem gibi kaynıyor diyo 40 ta açıyorum çok gelmiyor yani benim gözümde
42havvanur ozlemiracc 3ncu kattayim 40 50 gibi yaniyor kombi pek fazla isindigimiz soylenemez hatta ufo yakiyorum bazen 6000 bin geldi konyadayim
mom_51 Tokideyim merkezi sistem bizimki. Fatura daire başı 2900 küsürde geldi ama çayır cayır gece gündüz yanar peteklere el değmez.
eylusko ozlemiracc ara katta oturuyorum evim hep sıcak. kısa kollu ile geziyoruz.1900 lira geldi hiç kısmam hep 42 ve 45 derece arası sabittir
beyzzsenturkkk ozlemiracc 2.500 gelmis sıfır daire yeni bina çok güzel ısınıyor bence değer biz memnunuz biz eski ısınmayan evimize 3.500 ödüyorduk bundan 2 sene önce o yüzden bu para koymuyor şu an
Fuunndaaa ozlemiracc biz en düşükte 35 te yaktığımz halde 4250 geldi herkese çok düşük gelmiş bize niye bu kadar yüksek gelmiş anlamadım