cizgilidefter deletedmom43191 yani ustalar malum, tanıdıkla falan uyguna halledersiniz diye düşünüyorum bir fiyat söyleyemedim sizi korkutmamak adına 🫣
cizgilidefter deletedmom43191 tamamen tahminimce antalya piyasasında 2000 çıkardı diye düşünüyorum. Sizin şehrinize göre de ustayı tanımaya göre de değişir. Tabii boyut vs de önemli, boydan mı daha kısa mı vs gibi. Birde menfez o camda ise yine kesim yapılacak
Semilk05 deletedmom43191 bacım geçmiş olsun paylayıp üstünüze de düşebilirdi. Senin bu aralar ufak ufak sıkıntıların geliyor bi sadaka çıkar okut evini cana geleceğine mala gelsin gerisi hallolur.
deletedmom43191 Semilk05 uff valla tum mom ailesi benim başıma gelen ugursuzluklari ezberledi evet sadaka cikaricam bide evin heryerini sirkeyle temizlicem
cizgilidefter deletedmom43191 yok yok 5 10 gitmez komple pimapenle alakalı bir durum yoksa ki yoktur ☺️
Semilk05 deletedmom43191 evet Allah yardımcın olsun oluyor dönem dönem evlerimizde bende yeni evlendiğimde mutfakta kızartma yaparken tenceremin altı delindi yeni tencere bide 1 dk içinde alev aldı tektim zor atlattım üstüne bişeyler eklendi hemen kuran okutup sadaka çıkardım
deletedmom43191 cizgilidefter yok ya o çatlayan camda menfez var zaten çatlak menfez ordan başladı yani camın dibinden başlamadı menfez deliğinden başladı catlak
Havin49_ deletedmom43191 benim Eltim o evde yaşıyordu ben 2.5 semedir evliyim o evde yaşıyorum malesef düğün borçları bitmeden hamile kaldım oğlum daha 10 aylıkken ikiz gebe kaldım masraflardan ona sıra gelmedi
cizgilidefter deletedmom43191 yüksek ihtimalle menfez kesilirken bir sorun olmuş o zaman minik bir çıtlama bile tetikler. Ocak yanında olunca da çatlama hızlı ilerlemiştir. Geçmiş olsunn
deletedmom43191 Semilk05 uff rabbim korusun valla kuran okutsam gelecek olan olmaz ki o is olmaz bence
Havin49_ deletedmom43191 yani nasip Cnm ikinci çocuk korunmaya rağmen oldu ama iyi ki olmuşlar beraber büyğyecekler Rabbim yokluklarını göstermesin cam halledilir
Semilk05 deletedmom43191 sen kimse yoksa da kendin oku evinde sürekli televizyondan bakara nazar duaları aç. Ben nazara inanırım eskiler dermiş mezarda yatanların yarısı nazardan diye
Fatma_furkan1996 deletedmom43191 nazar insanı mezara koyarmış canım nazar haktır bol bol oku evin içini de sirkeli suyla temizle her seferin de bende öyle yapıyorum birgün markete gittim kızın biri ay hamilelik ne kadar çok yakışmış sana çok tatlı olmuşsun dedi o gün bugündür kafam yerden kalkmıyor illa ki kötülükten olacak diye birşey de yok
mom_51 Genelde ısı farkından oluyor. Benim görümcesinde çatlamış. Oda yaptırana kadar idare etsin diye çatlağın üstünden silikonla geçmiş. Sizde deneyebilirsiniz. Hiç olmazsa bu soğukta aralarından soğuk geçmesin
melisaacelya deletedmom43191 geçmiş olsun dışarısı buz gibi, mutfak sıcaksa cam zarar görmüş olabilir