merverzgr İstanbul Anadolu yakası yakın zaman da detaylı ultrasona girenler fiyat ile birlikte bilgi verebilir mi ?
sunbloom123 merverzgr anadolu yakasındayım ama nişantaşında bir kliniğe gidiyorum detaylı için çok çok memnunum aracınız varsa gidebilirseniz sonsuz tavsiyemdir 🌸 en son çok zam yapmadıklarını sölediler kartta 5500 gibi birşeydi nakitte 5000
rege0119 merverzgr Florya’da biruni hastanesi doktor Aytül çorbacıoğlu esmer. Alanında uzman ve çok başarılı . Yılbaşından önce gittim 7.500 tl idi
Derya2 sunbloom123 doçent doktor Erbil Çakar Ümraniye de yeri Aralikta çektirdim 4900 nakitti çok memnun kaldık her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı ilgilendi
sunbloom123 merverzgr googleye yazın nice sağlık nişantaşı diye direk çıkıyor karı koca işletiyorlar zeynep hanım çok samimi çok ilgili 🌼
tugcegldal Bağdat caddesinde Mehmet uludoğan-FetusPrenatal Tanı Ben yılbaşından önce gittim şuan ne kadar bilmiyorum ama 4800 dü galiba. Çok memnun kaldım. Detaylıca baktı her sorumu cevapladı bebeğin görüntülerini de gönderdi.