Seda5892 Edanr decavit b12 d vitamini balık hapı magnezyum kalsiyum progestan demir hapı kullanıyorum canım
AyEr Edanr uyanıyorum ac karnına kan hapı yarım saat sonra bır seyler atıstırıp uyuyorum mıdem bulanmasın dıye sonra uyanınca tekrar decavıt kullanıyorum progestanı fıtıl olarak gece kullanıyorum kac haftalıksın
Edanr AyEr canim 15 haftaligim ben kan ilaci midemi bulandryr diye doktorm tok karnina ic dedi b12 me feln baktrdi doktor eksikmis b12 ilaci d vitamini decavit kan ilaci kullanyrm
Yenianne90 Decavit, balık hapı ve kan hapı vermişti.Bir süre içtim.Bir gün tam içerken kusasım geldi.O gün bugündür hap içemiyorum.Kan ilacımı şurupa çevirdi.Allah dan tadı güzel içiyorum.Şimdi de magnezyum verdi.Suda eriyen tablet olarak verdi.Geçen içim dedim 3.yudumda yine kusacak gibi oldum.Şimdi içmenin yollarını arıyorum.
Edanr Hamile olmadan once hic sorun degildi ilac icmek benim icin hamile olunca midem almiyr artk hangi birini icecm:/
Burcak61 Edanr 8 tane ilaç kullanıyorum decavit vegaferon regenesis Max magnezyum bebe aspirini d vitamini progestan ve iyot tableti
Burcak61 Edanr tek bildiğim aspirini 32. Haftaya kadar kullanmam ama decavit falan doğumdan sonra da kullanmak gerekiyormuş