_mom01 Hanımlar bir bebeğim 29 haftada kalmış yatış yapılacakmış erken doğum olabilir dediler ,henüz hiçbir şey hazır değil ben de aynı şekilde, yaşayan var mı bu durumu
Beyzatnc26 _mom01 benim 36+ 4 hafta ama bebek 34 +4 cikiyor suan icin yatis vermediler persembe tekrar gidicem sonra duruma gore yatis verecekler 😔🤲🏼 saglikli olurlar insallah
annebaliii _mom01 Nıye gerı gttıgı araştırılacaktır bence yatış mantıklı maksımum ıkı hafta gerı olur bebekler ıkıden Fazla ıse alıyorlar hastaneye
Havin49_ _mom01 çok geçmiş olsun Cnm ciğer geliştirici yaparlar büyük ihtimalle eğer gelişimi devam etmezse veya çok yavaş ilerlerse malesef erken doğuma alınırsınız
_mom01 annebaliii ihmal var burada kesinlikle ya , ben iki hafta önce başka bir doktora gittim influenza oldum diye bana bebekler iyi dedi yani beni o zaman uyarsaydi bunlar olmayabilirdi ama nasip diyorum
_mom01 Havin49_ çok teşekkür ederim canım sanırım öyle olacak doktor zaten uyardı hazırlığını yap erken doğuma gideceksin gibi görünüyor dedi