Ays7140 Arkadaslad 34 haftalikken doktora gitmistim 3 hafta sonra gel dedi bana geç geldi sizin doktorunuz kaç hafta bir çagıriyor artik
SevgibiR Ays7140 iki hafta cagiriyor 😹ama şimdi sondaym diye 3 gün sonra çağırdı cumaya ben pazartesi gitcem ama😹
ceco Ays7140 ben şimdi 26+4 üm başından beridir 3 haftaya bir diyorum ama 30 dan sonra iki haftaya bir sonra her hafta görmem lazım seni dedi
Burcux Ben 35. Haftaya girdim haftada 1 e düşürdü sıkı kontrol edicem dedi herhangi bi riskim Yok 3 hafta çok geç bence
Ays7140 Burcux ya banada geç geldi hastane icin 130 km yol yapıuoruz onun için mi boyle dedi anlamadım
Burcux Ays7140 birdahaki randevunda sor istersen bidahakine 37 oluyorsun ozaman düşürür belki randevuları
Kpszkbra Ays7140 Bugün tam 32haftalik oldum ve kontrolum vardı bundan sonra 2haftada bir gelmemi ve her seferinde nstye baglanicagimi söyledi canim
Nursemomm Ays7140 30 haftalığım kontrolleri 2 haftaya bire düşürdüm kendi isteğimle son aylar önemli heleki sizin 2 de bir gidin bence
Ebcog Arkadaşlar nts’ye kaçıncı haftaya girilmeye başlanıyor ki? Benım 30. Haftam bitiyor doktor bu konuda hiç bilgi vermiş değil..
Ytugcek Ays7140 bende 34 de gittiğimde 2 hafta sonra dedi önce ama sonra o hafta burda olmicam 3 hafta sonra gel direk nst ye bağlayalım dedi, bi risk görse erken çağırırdı bence