Onurbanuu Doğumum yaklaştı kımınde süt akıyo kımınde akmıyo benden hıc gelmedı mesela dogunca gelmıcegı anlamına gelmıyodur heralde yasayan varmı aranızda sütünüz hıc olmadı mı sonradan mı geldı 👼🏼🫣
Ozgemlym Onurbanuu canım doğuma kadar hiç gelmedi doğurdum kızımı kucağıma verdiler sütüm vardı ☺️ o çok büyük bir lütuf Gelir doğumda inşallah merak etme sen
Sweetie_Little_Jean Onurbanuu akmadı akmaması da normal doğum hormonlarıyla tetikleniyor süt. ayrıca doğumda akmasa 1-2 güne akar. bu arada sütün en büyük düşmanı kafaya takmak ve stres şimdiden böyle düşünüp kendini başkalarıyla kıyaslarsan asıl o sütü etkiler. rahatla ve böyle şeyleri düşünme halledilir de zamanı gelince gereken yapılır
Onurbanuu paradise35 aa öylemi off ya olmazsa dıye cok üzülüyorum yanı ebeler ugrasırız ucu ıcın felan dedi ama nebıleyım kımınden fosur fosur akıyo
Hashasim2020 Benim de gelmemişti doğumdan 3-4 gün sonra gelmişti, az ama çok yağlı sütüm vardı çocuk tosun gibi olmuştu maşallah😅 hiç üzülme canım doğumdan sonra bi şekilde geliyor gelmeyen yok içini ferah tut 💖
Guzelanne56 Onurbanuu bebegımde sütüm hıc akmadı hamıleylen hatta ılk 5 gun bı damla bıle gelmesı doğumdan sonra, sonra bı geldı suan 13 aylık sadece anne sutu aldı bu zamana kdrr ek gıdaya gectık sütüm çok çok fazla defalarca mastit oluyorum sağıp döküyorum o yüzden hamıleyken gelıp gelmemesıne takılmayın
minikmucit Onurbanuu hamilelikte belli bı haftadan sonra memede süt üretimi başlıyormuş. İlk hamileliğimde göğüs ucunu biraz sıkınca damla damla süt çıkıyordu doğuma yakın. İkinci hamileliğimin henüz başında olduğum için şuan süt yok. Siz de meme ucunuzu sıkıp var mı diye bakabilirsiniz. Yalnız doğru şekilde sıkmak önemli. İnternette bakın yöntemine