gamzetrkk Doktorum dün ikili tarama testi yaptı kıza benzettiğini ama alışverişe başlama dedi emin değildi o da böyle bisey yasayan var mı ilk çocuğum kız bunuda erkek hissediyodukk 🥹
edannnnur gamzetrkk detaylı ultrasonu bekle mutlaka benimki bir hafta kıza bir harfta erkeğe benzetiliyordu sonuç erkek
mlsmrtgl gamzetrkk 12. Hafta sadece tahminden ibaret o yüzden çok güvenmemekte fayda var. Detaylı usg de netleşir.
ikibalannesiii gamzetrkk bende oldu 12 ve 13 te doktorum kıza benzetti 16 da bişey demismiydik cinsiyete dedi kıza benzetmiştiniz dedim yanlış benzetmişiz erkek demişti ben 3 hafta kızım diye sevmiştim karnımı 😂😂
gamzetrkk mlsmrtgl evet ya bende öyle düsündüm birde emin konuşamayınca sakın alısveriş yapma diye konustu
dilankozan Emin degilmis benim doktorum eminim tekrar gel demişti teyit için 12 ve 14 ’te kız dedi bekleyin bence
gamzetrkk sidibal ay gerçek mi ya kaçıncı haftadaydınızz benimde hissim erkek yönünde en başından beri
Sarpatesinannesi gamzetrkk ben varım canım 😃 12+3 ikili taramada bu görüntüye göre kız olacak gibi haftaya netleşir dedi 13+5 sonuç göstermeye gittiğimde erkek dedi olabiliyor yani o haftalar çok yanılma oluyor
sidibal gamzetrkk 11 hafta civarı dediler ama erkek çıktı fetal de 🌸 anneler yanılmaz bana doktor kesin konuşmasına rağmen erkek bu çocuk dedim
Yademm gamzetrkk bana 12. Haftada kız dediler yüzde 90 ama erkekmiş bikaç hafta daha bekle derim canım