Busrademiir Kanım ilaçlarla toplanamadı malesef doktor haftaya perşembe günü kan serumu yapalım dedi özele gidiyorum, bu konu hakkında bilgisi olan var mı fiyat için de aynı şekil hiç yaptıran?
Neeeesssli Busrademiir canım benim yaklaşık 2 ay her hafta taktırdım benim de ilaçlarla yükselmemişti kanım korkma hiçbişi olmuyo normal serum yani kan değerlerin yükseliyo daha dinç oluyorsun senin için daha iyi yani:)
FasulyeveAnnesi Busrademiir canım aynı şekilde benimde kanım aşırı düşüktü hap ile düzel Medi kan serumu yazdı doktor çok şükür Kendime geldim valla ben 300 e almış idim özele gidiyorum ama sigortam yok İnşaAllah sana da şifa olur korkacak birsey yok 😌
Busrademiir Neeeesssli FasulyeveAnnesi Peki kızlar ne kadar ücret ödeniyor, bu konu hakkında bilginiz var mı hani misal özele ayrı verip ilaçlara ayrı mı veriliyor
FasulyeveAnnesi Busrademiir hastaneye 85 tl muayene parası ödedim ilaçları yazdı doktor eczaneden 300 tl ye aldım kan serumunu acildede ücretsiz taktırdım ekstra takma parası alınmıyor doktorunu adını söyle onun hastasıyım de zaten talep edilmiyor para
Neeeesssli Canım doktor yazdı ilaçları eczaneye 100 tl gibi bi fiyat ödedim sonra serumları özel hastanede taktırdım her taktırdığımda 20 tl ödedim ama eczaneye 100 tl ödememin sebebi çok fazla sayıda ilaç ve serum aletleri almamdan kaynaklıydı bir tane alacaksan daha uyguna gelir yani
Busrademiir Neeeesssli Benim gittiğim hastane de 250 tl ye takıyormuşlar ama senin ki bayağı uygun acaba neden hangi hastane ki