bilgis seymanurrr5319 bende boyuma göre koluyum valla ne olacak bilmiyorum bir de fıtık var sezeryanlıyım son zamanlarda eşim artık kucağında taşır🤣
rmeysaerdem seymanurrr5319 Kaç haftalık peki sağlıklı beslenin 20. Haftaya kadar kilo almamak mümkün hatta ilk zamanları verilir diyolar. Ben 6+5 gerçi bulantım da var 62 kg ile öğrendim şimdi 60/60 buçuk falanım
pengumommy Bende tam sağlıklı beslenip kilo vermeye yönelmiş iken daha fazla kilo da hamile kaldım 🥲 doktorum sağlık açısından dikkat edersen bir problem olmaz kilo almamaya çalış dedi
mucizebebeklerimiz Medihabed maşallah ama hiç almamışsınız hamilelikte şeker tansiyon gibi problemleriniz oldu mu peki bende fazla kiloyla hamile kaldım da korkuyorum biraz
Medihabed Ecelika ilk 3 ay sabahları mide bulantım oldu tatlıyı çok severdim tatlıdan tiksinmeye başladım öyle 5 kilo verdim sonra verdiğim kiloyu almaya başladım 😁
-ebuuu seymanurrr5319 bende 87 ile hamile kaldım şu an 37+5 96 kiloyum cuma günü sezeryan olacağım inşallah🫣
Havin49_ seymanurrr5319 87 ile gebe kaldım 31 haftalık gebeyim 84 kiloyum sağlıklı beslenme ile kilonu sabit tutabilirsin
momyy280_ seymanurrr5319 87 ile hamile kaldım diyetisyenle ilerliyorum 20 haftadayım hala 87 yim diyetisyenin çok faydası oluyor kilolu hamile kalınca
sevvalinwonderland seymanurrr5319 82 ile kalmıştım, 79’a düştüm. doktorlar çok zorbaladı kilo ver diye 1. trimester bitince vermeyeceğim daha. 12+3’üm şu an.
yagiz_didem seymanurrr5319 ilk gebeliğimde 92 ile hamıle kaldım 96 ıle doğurmuştum ıkıncıye Sımdı 105 ıle kaldım sonra bulantım yüzünden 96 ya düştüm. 21 haftalıkım ve 98 kg oldum tek sıkıntı ultrasonda gözükmüyor çocuk kilodan zorlanıyor doktor net görmekte
feslegen50 pengumommy bende sizin gibi sağlıklı beslenmeye geçtim kiloda verdim 98 den 83 e düştüm ama hala gebelik oluşmadi :(
pengumommy feslegen50 bence çok da stres yapıp kafaya takmamak gerek ben tam ümidi kestim düşünmek istemedim kursa başladım kursa başladım ay hamile kaldım😅