28nisan vanilya_kokusu_ benim hiç biri gözükmüyor 😅 sadece detayliyi üniversite hastanesinde yaptırdım o gözüküyor başka hiç bir şey yok. Ne özelde ki muayenelerim ne devlettekiler hiç biri yok
28nisan vanilya_kokusu_ acaba bazı doktorlar aktarmıyor mu ki çünkü devletteki bazı tahlillerim de doktorda gözüküyor sadece ben e nabizda göremiyorum
vanilya_kokusu_ 28nisan olabilir valla benim hepsi gözüküyor mesela özel hastane hariç dediğin gibi doktor sisteme yüklemeyor
28nisan urs61 maşallah o baya öndeymis ben 25+2 de gittim en son 780 gramdi normal haftasıyla uyumlu demişti önümüzdeki hafta 28+3 te gideceğim bakalım ne diyecek
28nisan vanilya_kokusu_ şehir hastanesi takipliyim ama söylüyor doktorum ayrıntılı şekilde bana sistemde yok ama neyse yapacak bişey yok :)
urs61 28nisan Bende haftaya cumartesi günü gidecem 28+4 te☺️ Bende çok merak ediyorum kaç kilo olmuş diye Birkaç gün geriden geliyordu en son 😔
28nisan urs61 bende çok merak ediyorum gerçekten ne kadar alıyor diye ben çok kilo almadım ama şu günlerde gece acikarak uyanmaya başladım kızım biraz oburlasti galiba 😅
urs61 28nisan Bende aynı durumdayım öyle acıkıyorum kii ☺️ Tabii inşallah minnoşuma yaramıştır çünkü bende öyle kilo almadım gebeliğimin başından beri toplam 6 kilo aldım
28nisan urs61 benimde toplamda 5 kilo onlarda bebislerin kilosu falan derken biz çok bişey almamış oluyoruz bence 😅 öyle avutuyorum kendimi yani. Hiç uykudan kalkıp yemek yemeyen ben kızım için yemeye başlayacağım galiba
ece_469 Deletedmom_8793 Benim de ilerden gidiyor diyor hep, en son dün gittim doktora 1375 gram olmuş