ece_469 Deletedmom_8793 Benim de ilerden gidiyor diyor hep, en son dün gittim doktora 1375 gram olmuş
eliftugba48 26 haftalığız banada 1.5 kilo dedi acaba yanlış mı ölçtü dedim çünkü o kadar yığundu ki doktor o an şaşkınlıkla sormak aklıma gelmemiş
eliftugba48 ecemk94 evet muhtemelen yanlış ölçyü gibi geldi bana da 20.haftada detaylı ult. 370 grdı 6 haftada bu kadar almaz gibi geldi bana
Deletedmom_8793 eliftugba48 ben 24+5 detaylı ultrason da 830 Gr çıkmıştı özelde yaptırdım sonra devlette 27+5 de 1400 gram haftasına göre ilerde dedi anlamadım ama nasıl bu kadar almış
mucizem2geliyor Bende cuma günü gidicem Dr a tam 28 haftalık olcM bakalım artık 24 lerdeyken sanırım 760 grm flndi
Moz htc5858 kız mı erkek mi kilolar cinsiyete anne babanın genetiğine göre de değişiyor aslında kıyas yapmak da yanlış tabi ki
Moz Zeynepefem çünkü 28.haftası ve 1400 gram normal dedi bana doktorum arkadaşa ise 10 gün ilerde denmiş yoksa ileri geri olması tabi ki normal ama onun haftası ve kilosu anormal değil bence ve kendi doktoruma göre
kavalakurabiyesi Moz Zeynepefem Yok banada 28+3 1350 grama 1 hafta önde dikkat et hamurışi yeme dedi bence doktordan doktora değişiyor bazı doktora göre fazla geldi demekki
Zeynepefem Moz bence sizin bebiş biraz iri benimki 32. Haftada 1800 gramdı, doktorumuzda normal dedi ki cogu bebekte bu haftalarda bu şekilde oluyor. Banada sizinki iri geldi o yuzden
Moz Zeynepefem birwz anne baba genetiğine erkek yada kız olmasına da bağlı bence.Bilemiyorum ileriki haftalarda belli olur ama burda arattığım kadarıyla 28 haftalarda normal kilosu
Moz Zeynepefem şuan baktım afi 1444 yazıyor yani bu amniyon sıvısı olabilir 14.44 olarak.Zaten devlrtet hastanesinin kilo belirtmesine şaşırmıştım.25+4 te 935 gramdık özel hastaneye göre.Bir sonraki özele gidişimde öğrenicem artık iri bebek mi normal mi