fkurtba Kızlar ben 15 haftama girdim hamileliğin ilk başından beri sadece sağ kalçama ve bi bölgesine öyle şiddetli bir ağrı giriyor ki gerçekten çok canımı acıtıyor böyle bir şey yaşayan var mı batma gibi feci ama
karpuss fkurtba evet benimde ağrıyor duşa giriyorum hemen ağrıyınca ılık suyun altında ovuyorum biraz da olsa rahatlıyor
minnosss58 fkurtba bende aynı dertten muzdaripim 25. Haftamdayim sağ kalçamda yatarken ayrı yürürken ayaktayken ayrı şiddetli ağrı oluyor yürüyemiyorum bazen
tvlbyk fkurtba Valla canım 20. Haftama kadar bişey yoktu zaten 2 haftaya yakın sürdü ağrım bazen kalkınca resmen topal gibi yürüyordum bazen ağrısı belime vuruyordu resmen bıçaklnıyordum geçmeyecek gibi hissediyordum resmen ama geçiyor yani merak etme
rege0119 fkurtba benimde o haftalarda sağ kalçam o kadar ağrıyordu ki anlatamam . Şimdi 29. Haftadayım geçti. Sadece yere oturunca sert zemine pturunca o ağrı hafif başlıyor
rege0119 fkurtba bir de doktorum bunun için magnezyum kullanmamı önerdi o iyi geliyormuş galiba yine bir doktorunuza danışmanızı öneririm