Asliyildirim CansuUslanAkta tez savunması ile uğraşıyorum. Önümüzdeki iki ay boyunca sana sadece siyasal bilimler kitapları,kadın çalışmaları, seçmen davranışı konulu kitaplar önerebilirim 🙈 2 ay sonra başlarım bebek kitaplarına 😂
Minifasulye CansuUslanAkta Adem Güneşin anne babayla ilgilide çocukla ilgilide birçok kitabı var özellikle de güvenli bağlanma aslı kitabını tavsiye edebilirim .
Gnll35 CansuUslanAkta canım ben Adem Güneş in kitaplarına baktım. Şuan güvenli bağlanma kitabını okuyorum. Sadece kitap değil tüm sosyal medyadan takip edebilirsin.
Pdr Haluk yavuzer çoçuğunuz ilk 6 yılı. Alanım gereği sürekli çocuk yetiştirme ile ilgili kitap okuyorum; ama bebek bakımı felan hiç okumadım. Hamilelik ile ilgili 9ay 10 gün hafta hafta hamilelik kitabını okumuştum
mrsdoruk CansuUslanAkta 2 tane kitap aldım canım bebeğinizi beklerken sizi ne bekler Hamilelik& doğum dr banu çiftçinin
Omrerkmn https://m.trendyol.com/klan-yayinlari/hamilelik-dogum-ve-bebek-bakim-kitabi-ayse-oner-p-3253038?boutiqueId=308385&gclid=CjwKCAjw1KLkBRBZEiwARzyE7_9rB7gNkgpidW8gTqy05NL4-D9l7Ygqm14l6yDVdTkpV3zCt9NRExoCvgYQAvD_BwE
Deletedmom133 CansuUslanAkta ben çocuk gelişimi için 2 kitap okudum bir tanesi bitmek üzere Kitap şeçten aldım ali çankırılı çocuklara söz geçirme sanatı bagırmayam anneler ikincisi de drchristopher her yönüyle çocuk yetiştime sanatı kitabını okudum güzel kitap özellikle ilk yazdığım kitap 😃
LareninAnnesi CansuUslanAkta Doktorumun tavsiye ettiği Hypnobirthing Mongan Yöntemi adında doğal doğum için teşvik edici bir kitap okuyorum canım tavsiye ederim
YadeOmer CansuUslanAkta Doğum hamilelik ve bebek rehberim diye bir kitabım var,bir çok konuda bilgilendim sayesinde🙏
Herseeyinasli Asude aslında öznellikten ziyade çoğu psikolog tavırlarını ve üslubunu beğenmiyor, annelere verdiği cevaplar gerçekten bir pedagokun vereceği cevaplar değil. Biraz takip ederseniz anlayacaksınız ne demek istediğimi:)
Gamzelikra CansuUslanAkta bende 3 Cilt var hatta gardropsta satiyorum ilgilenirseniz yardimci olurum sosyal Yerden eklerseniz sekeragaci_orguhobi resimleri yollarim ❤️❤️
EsraakanY CansuUslanAkta canım benim instgramda kitap sayfam var oradan bakabilirsin önerilerime :) doğuma az kaldı haftada 3 kitap deviriyorum bebek doğunca ara vereceğim için :) "mavi.ayrac" sayfamın adı resminde karikatür gözlüklü kız var ya da dur sana link atayım https://instagram.com/mavi.ayrac?utm_source=ig_profile_share&igshid=ooeu86an28b1