ilginta 7+4 den merhaba arkadaşlar nasıl geçiyor benım mide bulantım yoktu öyle şuan çok var başka neler yaşıyorsunuz
meloguv ilginta benim geç döllenmeyle şuan 7+4 aslında 8. haftamdaydım ama geçen haftalarda mide bulantım daha coktu şuan hiç belirtim yok gibi
Ceydaaybike benimde aynı 7+4 miğde bulantısı aşırı 1 ayı geçik nerdeyse ne zaman geçer yaaa ilki 6 aylıktı miğde bulantım bittiğinde
bsrelif O haftalarda biraz kas ağrım ve bulantılarım vardı umarım sağlıkla atlatırsınız. İlk 3 ay zor geçti benim
ilginta bsrelif İnşallah amin benımde yemek içmem çok iyiydi hatta yemeyince midem bulanıyordu 4,5 gündür yiyince bulanıyor ve kabızlık problemi cekıyorum
pamugummmm Benim de 7+2 düşük riskim oldu 6. Haftada. 1 haftadır yatıyorum hala kahverengi lekelenmem var beni tedirgin ediyor. İnşallah bu da geçer🤲🏻
ilginta pamugummmm Allaha şükür kanamam falan yok ama pregeston fitil kullanıyorum bende sabah akşam düşük olmasın diye verdi doktor
ilginta pamugummmm 7 haftaya kadar yemek içmem çok iyiydi yemek yemeyince midem bulanıyordu son 4,5 gündür yemek yiyince midem bulanıyor bugün hatta sadece çorba içtim yani diyebilirim birazda kabızlık problemi çekiyorum geçecek inşallah