edaonyurtttt valla canım kesinlikle erken değil ben kendimi anlatayım inan o kadar akıllıca davranmışım ki iyi ki yapmışım. 27. haftada herşeyini aldıklarımı yıkadım 6 aylık olanlara kadar. Büyük aldıklarımı hurca koyup kaldırdım zamanla yıkarım diye. Dolabına güzelce yerleştirdim kokulu sabunlar koydum. Bebek ve kendim için tek bavul yaptım. Bezini alt açma örtülerini ıslak mendillerini de dolaba yerleştirdim. Biberon, emzik, süt sağma makinasını siteril hale getirdim. Pazar günü bavulu açtım misler gibi kokuyor çorap,tişört, kahve,terlik eksik koymuştum tamamladım. Emzirme yastıgıyla birlikte arabanın bagajına koydum. Şuan 35 haftalıgım çok ağırlaştım ağrılarım fazla sürekli uzanmak istiyorum. Çantayı tekrar kontrol etmek bile beni yordu . İyi ki erkenden yapmışım. Darısı sana inşallah . Ara ara çoraptı, zıbın begendigim birsey olunca 0-6 ay aralığında olanları yıkayıp koydum dolaba. Zaten dolap kapalı ama yeni dolaplarda koku oluyor koku kıyafete geçer mi bilemiyorum. İyice havalandırıp yerleştirsen birsey olmaz.