befaha adıma tıklayıp profilime girince orda postlara yazdıklarım var ben tekrar kopyala yapmak istemedim ama asla önermiyorum o hastaneyi nolur dikkat edin korkutmak istemiyorum ama verdiğiniz paraya değmez gidin yoğun bakım kapısında ailelere sorun o hastaneyi bizzat kendim doğum yaptım çocuğum yoğun bakıma alındı ama alınmadan önce dakikalarca bebek odasında kalmış solunum güçlüğü çeken çocuk orda öylece durur mu Allah aşkına benim çocuğumun omzu çatlakmış yoğun bakımda ne olduysa ilerlemiş kırık oluşmuş bize ben emzirmeye çağıracakları zaman söylediler taburcu olacak diye kontrol ettik dediler daha neler neler ya ben hastaneden doktorlardan şikayetçi oldum cimer den inceleme başlatıldı şimdi aynı zamanda savcılığa da suç duyurusunda bulunduk benim bebeğim şuan 4 aylık değil bile omzundaki kırık için tekrar röntgen çekilmesi gerekiyor dava sürecinde tekrarlayıp sunacağız ben Allah’a havale ettim sorumlu olan kim varsa bunu duyurmak boynumun borcu benim evladıma ne oldu da çatlak oldu olduysa neden saklandı bizden ve neden ilerleyip kırık haline geldi hala bilmiyoruz kamera kayıtlarını izleyecek savcılık burda duyurmak istedim bi anne olarak yaşadıklarımı ben yavruma sütümü bile veremiyorum sütüm kesildi aylarca bu derdi düşünüp üzülmekten aglamaktan ben çok pişmanım para vermişken daha iyi hastaneler varken bu hastaneye gittiğime