Neslihan_0023 Kızlar bir sorum olucak ilk çocuğun erkekti ikinciye hamileyim 3 aylık oğlumda hamileyken koku hassasiyetim bu kadar fazla değildi ama tansiyonum çok düşüktü bunda tansiyonum iyi ama koku çok fazla aliyorum.acaba kızlarda mi böyle oluyor kız bebeklerde ne şikâyetleriniz vardı.
1Gunes Neslihan_0023 valla ben oğluma hamileyken hem tansiyonum düşüyordu hem koku hassasiyetim çoktu bulantı halsizlik hepsinden vardı.
ecemk94 Neslihan_0023 28.hafta içindeyim. İlk 3 ay mide bulantım oldu ama kokuyla alakalı değildi. asla aşermiyorum, hamilelik öncesinde bile canım bişeyler çekerdi şuan 0. Pis kokulara tabiki hassasım ama mutfağa giremem yemek yapamam gibi hassasiyetim hiç olmadı. Tansiyonum genelde 10/7. Bebeğim kız olcak 😊
ikincibahar_08 Neslihan_0023 benim kızım 18 haftalık olana kadar koku hassasiyeti yaşadım buzdolabını açsa biri öğürmekten duramıyordum havlu banyo kocam her şey kokuyordu şimdi oğlum olacak hiç yaşamadım desem yeridir bir kaç hafta oldu oda çok az
Semayyy Neslihan_0023 26 haftalık olduk kız bebeğim hiç koku hassasiyetim olmadı oğlumda hafifte olsa bulantım olmuştu bunda olmadı iştahım hep açık tansiyonum düşüyor oğlumdada düşüyordu 9/6 filan oluyor. Cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum kişiden kişiye değişiyor ya ☺️
muraad Merhaba kızlar,benimde koku hassasiyetim çok ya hep balık kokusu var,çok kötü çiğ balık kokusu 😭
gunesimekardes Neslihan_0023 cinsiyetle kokunun ne alakasi olabilir. O sizin vucudunuzun fizyolojik durumu ile ilgili. Bir kizim var bir erkek bekliyorum. Koku hassasiyeti farki yoktu zaten neden olsun ki…
smyrkc Benim ilk oğlumda bir iki ay çıkardım afedersiniz 20 kilo ile doğuma gittim hiç bir sikayetim yoktu sadece bel ağrısı bu 2. Hamileliğim 5 ay çıkardım artı yüksek tansiyon mide yanması kramplar bel ağrısı baş ağrısı 5 aydan sonra kilo aldım bundada 15 kilo aldım 36+3 teyim bu arada
pozitifanne06 Neslihan_0023 2. Kızıma hamileyim ikisinin hamilelikleri bambaska geçti i yüzden belirtiler bence hep hurafe. İlk kızımda hep kusmustum bunda 8 aydir 1 kez bile kusmadim 😀 koku hassasiyeti ikisinde de oldu bunda çok kilo almadım ilkinde 22 kilo almıştım ilk kızımda hiç sancım olmadı bunda sancım var ilkinde 4 aylıkken sırt kaburga ağrısı bacak kramplar fenaydı bunda olmadı gibi gibi
Zeynepefem Neslihan_0023 benim oglumda koku hassasiyetim daha fazlaydi. Boyle şeylerin pek cinsiyetle alakasi olmuyor
sedayenturk Neslihan_0023 benimde oğlum olacak ve koku bulantı kusma tansiyon düşüklüğü hepsini dibine kadar yaşadım
Pelinnn2 Kızıma hanileyim ve genel burnumda koku hassasiyeti hep vardır hatta köpek burnu maşallah derler üç kızımda d yaşadım hala yaşıyorum 23 haftadayız buzdolabından bişi yiyip içemem o derece benım ki su içerken mutfakta buzdolabı açılmasın direk öğürme kusamıyorum da içim dışıma çıkıyor normaldede çok yüksek hamileykej ekstra cinsiyet alakası varmı bilmem ama kız bebek hem sinir yapar hem burun hassasiyeti diye duymuştum yaşlı teyzzelerden
Perim2 Neslihan_0023 pek cinsiyetle belirtilerin alakalı olduğunu düşünmüyorum ama evet kızımda kokulara hassasiyetim vardı çok uzaktaki kokuyu bile alıp midemi bulandırıyordum