cigdemos 7+4 bulantı çoğalmaya basladı doktorum gece yatmadan 2 adet kullan dedi ama ilk defa kullanacağım kullanan varmı 2 tane ağır gelir mii kızlarr
Rbs06 cigdemos ben kullandım ama 2tsneye gerek duymadım cok uyku yapıyor ben aksamları yatmadan 1tane ıcıyordum hem rahat uyuyordum hem dıger aksama kadar koruyordu
Gks_01 cigdemos doktorum çok zorlanırsan günde 4 e çıkabilirsin demişti . Ben hâlâ kullanıyorum 15 haftalık olacağım 😅
Rabiarabisss3 cigdemos bende ilk haftalarda kullandım 2 tane alıyordum gece 24 saat bulantıyi kestiği için 2 ic diyor doktor
sev911_ 18 haftalık gebeyim gece prilam alıyorum gündüz zofer serumlar hastanede yatmalar csbası artık çok bunaldım bu şekilde zaman hiç gecmiyor 😭 sma sonu güzel olsun ilk gebeliğimde gecmez sanıyordum buda gecip gidecek🙏🙏
elifoykum cigdemos ilk hamileligimde de aylarca kullandım tekrar hamileyim yine kullanıyorum yoğun bulantı kusma yaşıyorum çok zor geçiyor gece yatmadan iki adet içiyorum bitkisel bir ilaç zaten doktorunda önermiş korkmana gerek yok
annekiz6141 cigdemos doktor bana yazmıştı yatmadan önce 2 tane diye ama sıkıntı şurda ben ilaç içerken de oguruyordum kullanmadım hep kustum 😅😅😅😅
cigdemos annekiz6141 her bünye o kadar farklı ki ay bende takviye edici bi hapım var kutusunu görünce bulanıyorum 😀😀