Bir1kelebek Anonym666 ya rahimden alıyolar dimi yumurtayı yiç bilmiyorum canım yani. Demek istediğim karnından ipneyle mi alıyorlar yoksa rahimden mi iğne sokuyolar
Anonym666 Bir1kelebek Yok kiz yumurta rahmin yakinlarinda ama rahimde direk degil yani karnimdan aldilar diye biliyorum ama bende emin degilim 😂 Dün biraz agrili gecti ama bugün iyim
Anonym666 mutluuuannemmm Evet sonrasi biraz agrili ama dayanilmicak kadar degil ya onda kac yumurta toplandi?
mutluuuannemmm Anonym666 onun yumurta sayısı çok azdı kaliteli olarak iki tane yumurtası kalmıştı bir tanesini denedi maalesef olmadı diğerini de kısa bir süre içerisinde deneyecek
mutluuuannemmm Anonym666 inşallah uzun zamandır evli 15 yıl kadar Rabbim onunda kucağını boş bırakmasın
Anonym666 Bir1kelebek Askim ben orda yusuf yusufdum bitsin diye cabalar verdim gözümü kapatim sormadm bakmadim HAHAH ama rahimden aliniyor ya yumurtaliklarimiz rahimde
Anonym666 Bir1kelebek Askm yumurtaliklar rahmin saginda ve solunda icinde olmazmis rahmin icinde olucak sey bebekmis