Bir1kelebek Anonym666 🥹💖💖💖 keşke yapabilsem ama içim de aşşşırı anne olma isteği var zaten ben hep bu yaşlarım da anne olmayı hayal ederdim öyle düşünürdüm nasip işte imtihan oluyorum haklısın da keşke yapabilsem…
Bir1kelebek mutluuuannemmm ayyyiiiii aynıyızzz ama ben 2 senelik evliyim 🥲 senin olur inşaAllah yaa tadını çıkar fjfkgkkg ben ilk sene düşünmedim hiç sonra düşündük sma bu günlerin daha eğlenceli geçiyor ya ovülasyon bile yapma bence gelişi güzel takılın😜😝🤩
mutluuuannemmm Bir1kelebek benim eşim 28 yaşında baba olmak çok istiyor bende genç anne olmak istiyorum miniş bebeğimle büyümek falan ay inşallah olur erken evlenmişsin olur daha sende gençsin🥲
Bir1kelebek ozlemozdemir09 faydası olanlar oluyor bende yapmıştım temizliyor rahmi yumurtalıkları ama tersini diyende var ama ben şahsen güveniyorum doğalcıyım biraz inanıyorum bitkilerin gücüne😍
bebee1 @ozlemozdemir09 etkisi oldu mu bilmem ama adet bittikten 2-3 gün sonra 3 gün sabah ac karna ictim o ay gebeliğimi ögrendim 🥰
btun mutluuuannemmm Kızlar merhaba 15-19 Mart regliydim 20-24-28-29 ilişkim oldu 31 Mart yumurtlama günümdü yapamadık bazı şeylerden dolayı onun yerine bugün değerlendirsem o günkü verim olur mu 4 aydır gebelik istiyorum ama olmuyor 13-14 nisanda regli tarihim Bugün böyle kasıklarımda hafif hafif bir ağrı hissediyorum regli ağrısı gibi yumurtlama gününe yakın olduğum için olabilir mi ?
mutluuuannemmm btun canım stres yapma pik den sonra 12-24 saat değerlendirmek gerekiyor geç kalmadın zaten yumurtlamadan önceki günüde değerlendirmek gerekiyor değerlendirmişsin zaten sperm içerde var bugünüde değerlendir nasip kısmet inşallah olur
mutluuuannemmm Kızlar selam 28 Mart pik günüydü 25-26-27-28–29-31 Mart değerlendirdik Bugün 1 nisanda beyaz akıntım oldu Sizce miniğim oluşuyormudur?
bebee1 @mutluuuannemmm daha çok erken bunu söylemek icin 6-7 nisandan sonra artık belirti arıyabilrsin inşallah gönlüne göre olurr😍