Bir1kelebek 2prensesannesiiii evet öncekilere göre koyu ama yarın yumutlama için erken canım biraz daha koyu olması gerek yarın da at olur muu buraya
Bir1kelebek Anonym666 iyi iy canım vitaminler çok önemli güzelcene kullan hepsini hamileliğe hazır olsun vücut bende baktırıcam hafta içi kan değerlerime😍
2prensesannesiiii Bir1kelebek işte bence gece koyuluk olabilir 11 gibi yaptım gece böyle çıktı şimdi 9 da tekrar yaparım bi bakarım ne kadar koyulaşmış 🥰🙏🏻🌺
Anonym666 2prensesannesiiii canim bu iki gün icinde pik vverir bana kalirsa 😍 sen gün asiri iliski olmasina bak yani sira kacirma ihtimalin olmasin diye
2prensesannesiiii smyyy95 yakın sanki bu arada testlere bakıyorum c ve t koyu eşit bi sonraki testler silik sonra tekrar koyulaşıyor t çizgisi c den daha koyu çıkıyor yumurtlama o zaman oluyor ne garip
smyyy95 2prensesannesiiii valla canım ilk defa yaptım bende bu ay bu markanın çok övülüyor önceki ay başka bir marka yapmıştım onda da pik gördüm 16. Günümde bunda taa 19. Gün gördüm hangisi doğru bilmiyorum artık karışık işler
smyyy95 2prensesannesiiii birde insan hissediyor ben yani çok net anladım çatladığını kasığımda sanki bıçak saplandı öyle bir ağrı oldu akıntım felaket çok oldu o sıra değerlendirdim gerisi Allahın takdiri 🤲
Bir1kelebek smyyy95 testle ilgili değil canım senin yumurtlama günlerin farklı olmuş sadece 😊 ovülasyon testleri doğru çıkarıyor hcg gibi değiller
2prensesannesiiii bebee1 yok yok gece ve bugün attığım gibi çıktı yani koyuluğu bi değişme olmadı onu demek istemedim 🥰 ben normalde eşimin telefonuyla çekiyordum net çıkıyor diye ama yok 10 dkyı da geçti şimdi çeksem geçerliliği olur mu ki benden de puslu çıkıyor 🥲
Anonym666 2prensesannesiiii daha ayni düzeyde demeki catlaadi catlicak ama yarin birgün catlar o birden koyulascak zaten canim benmde bir gün öncesine kadar yeteri kadar koyu degilken bir gün sonra pik olmusdu
2prensesannesiiii Anonym666 yaaaa anladım tamam balım ya chatgbt diyor ki gece lh hırmonu salınır daha net anlaman için gece yap gündüz yani öğleden sonea son durumu gözlemle diyor mantıklı mı 😅