Bir1kelebek 2prensesannesiiii canım kusurura bakma yeni gördüm üstteki testin daha koyu çıkmış alttaki daha açık bugün yine yaptın mı
2prensesannesiiii Bir1kelebek hayır yapmadım yarın tekrarlamayı düşünüyorum bakalım nasıl çıkacak idrara sıkışıktım ben su alımı 2 saat önceydi daha koyu bekledim ama tuhaf çıktı ama şimdi baktım ikisi aynı ton atayım tekrar
Anonym666 2prensesannesiiii koyulasamaya baslamis sanki ama daha var canim benim sen yapmaya devam et birakma yakalicaksin elbet 🫶
Anonym666 selenhuseyin o jeli ben 5 aydir kullaniyorum ama faydasini görmedim ama onu kullanip kullandigi ay hamile kalanda var bilemiyorum ya
Bir1kelebek 2prensesannesiiii testlere göre yarın olur gibi geldi pik ama belli olmaz belki bugün de olabilir
2prensesannesiiii Bir1kelebek hahaha ben size 10 sonra atmıyorum ki 🤭 3 4 dk bekleyip çekip atıyorum 😂 saat 4.30 da yaparım tekrar ya da 5 te biraz idarara sıkışayım 🥰🙏🏻
Bir1kelebek 2prensesannesiiii hahaha yaa o yüzden sonradan rengi kpyulaşmış canım şimdi öyle yapıp atarsın bakarız😍
Bir1kelebek Ne yapsak ramazandan sonra mı sperm testi verse eşim sizce kızlar 🤔😖 normalde ocakta vermesi gerekiyodu testi.. bugün de değerlendirsek mi ramazandan sonra mı test verse😖 çok da merak ediyorum değerleri ne durum da
Bir1kelebek 2prensesannesiiii canım bu yaptığın testi de mi hemen çekmiştin çünkü ertesi gün bu test daha koyu gözüküyo
2prensesannesiiii Bir1kelebek 10 dk bekledim hala bu şekilde sıkışık değildim çok su da içmedim 2 3 saat