bebee1 @Anonym666 ay ben de stresten uzak durmak istiyorumm ama bunu düşünürken bile stres yapıyorum hahshfj
Bir1kelebek bebee1 yok yok yapma ben bebek konusnda stres yapmıyorum hiç beni başka şeyler strese sokuyo (insanlar) cjjfjfjf
Anonym666 bebee1 ay inanrm ama yapma yapma bende yapmicam yok haha baska seylere sarmaya basliyorum ben ozaman bu konuyu takmiyorum haha
Bir1kelebek Ovülasyon aldırdım bende eşime ama hemen yapmicam yumurtlama belirtisi görünce yapayım diyorum
Bir1kelebek Anonym666 genel olarak işte çevremde ki insanlar falan ben olumsuz bir şey yaşayınca hemen strese sıkıntıya giriyorum insan ilişkileriyle ilgili yani kocamın tarafı ve bide kursa gidiyorum ben ordaki ilişkiler falan filan
Anonym666 Bir1kelebek ay kanka bosver takma insanlari ya surda yasiyacigimiz kac sene var ki? ben hep yalan dünya hickimseyi dert edemem derim. Zaten bak yeterince derdimiz var icimizde bide milletlemi ugrasalim. bence sen biraz etrafini cok takan birisin eskiden bende öyleydim 25. imden sonra dedim dur artik kendime cünki sadece beni yipratiyordu piskolojimi bozuyordu baktim olan bana oluyor taktiklarimiz rahat o gündür hicbirseyi takmiyorum
Bir1kelebek Anonym666 inşaAllah canım bende öyle olurum inşaAllah ama hassas bi insanım fazla düşünceliyim empati yaparım ederim kötülük olmasın diye kendimi ezdiririm bazen ama sabırlıyım da aynı zaman da bazen sabrım tükeniyor çok fazla tepki veriyorum o zaman da ama oda iyi değil bakalım inşaAllah düzelcezzz fkgkgk
bebee1 @mavi343434 canım ikisinin de aynı koyulukta ya da T cizgisi C den daha koyu olması gerek. O zaman pik oluyor🥰
mavi343434 bebee1 o zaman benim daha yolum var.. ay ne zormuş ya rabbim hepimizin hayallerini gerçekleştirsin inşalllah
Anonym666 Bir1kelebek Süpeeer 😍 bak asla stress yapma bu dönem ve iliskinden olabildigince keyf almaya bak cocuk icin oluyor kafasndan cikiyoruz artik😂 Insallah rabbim gebelik testinide böyle cift cizgi görmeyi nasip eder 😍