Bir1kelebek Kızlar napıyosunuz güzel bi yumurtlama için yaptığınız şeyler var mıı test yapıyor musnuz ben yarın başlıcam ovülasyon testine sizde atın burda pik olup olmadığına karar verelimm😍🥹🥰 inşaAllah bu ay hamile kalırızzz
hurremintorunu Bir1kelebek bende sizdenim 😅kimyasal geçirdim hiç ara vermeden tekrar denedik geçen ay 2 aralık adet günümdü 17-18 inde de pik gördüm ana olmadı bu ay ovülasyon yapmıyıcam da herhalde yine 17-18 dir ama ne olur ne olmaz bende regl bittikten sonra gün aşırı değerlendiriyorum
Ftma4 Bir1kelebek âdet biteli 7 gün oldu letu kullandım 2 gündür ovulasyon testi yapıyorum henüz bir yumurtlama yok
2prensesannesiiii Bir1kelebek ocak ayında eşimle koenzim q10 başladık kaliteli yumurtlama ve kaliteli sperm için ben pcostan dolayı hormon ilacı içiyorum reglım yeni bitti pazartesi günü ovülasyon başlayacağım güzel haberler veririz birbirimize inşallah ben 3. gebeliğe hazırlıyorum kendimi bu ay ilk deneme olacak hadi bismillah🥰🙏🏻
zeyyy_ @Bir1kelebek Benimde bat 31 Klomen kullanıyorum doktor kontrolüyle ilerliyorum sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum eşim ve kendim içim özellikle her gün havuç nar avokado yemeye dikkat ediyorum
Bir1kelebek zeyyy_ klomen yumurtaya mı iyi geliyordu canım bide doktor çatlama olduğunu söyleyecek sonra ilişki olucak dimi doktor takibi böyle oluyor
bebee1 @Bir1kelebek ben de ovulasyon ile ilerliyorum inşallah bu ay guzel haberi alırız😍😍 dua edelim birbirimize💐💐
bebee1 @Bir1kelebek 1-5 arası artık ne zaman patlama gercekleşirse🤣 inşallah gercekleşmez deee😌😂😂😂🫠🫠🫠🫠
bebee1 @Bir1kelebek bak bacım kocam diyor işimizi şansa bırakmayalm her gun degerlendirelim🤣 teste başladıgmdan beri her gun değerlendiriyoruz inşallah tutarrr🤣😍😍🥰😂
Bir1kelebek bebee1 hahaha canım siz bilirsiniz tabi ama iki güne bir diyor doktorlar sperm daha fazla oluyormuş öyle vücut daha çok üretiyor yani anlayacağın her gün olursa kalitesi az olıyormuş
bebee1 @Bir1kelebek birazdan bi test daha yapacam herkes çatlaması icin havuc yiyin diyor onu da deniyelim bakalm😂😂
Bir1kelebek bebee1 bu arada senin yarın pik olucak gibi duruyo evet havuç çatlatıyor ye ye bende yiğcem ama evde yok ya hahaha kocama aldırıcam bugün
Anonym666 @Deletedmom_878 @Bir1kelebek bebee1 Kizlar oruc geliyor mübarek ay da güler yüzümüze insAllah mucizemiz 🤲