-Seyda- Oncelille merhabalar. Hamilelik surecim boyunca hergun uygulama ve forumu takip ettim. Guzel bir surec oldu benim icin hic bir sikayetim olmadi cok sukur sadece son haftalarda agirlastim ama hep her isimi kendim yaptim hic bir sey asermedim vs.. 39. Haftamda annem geldi basladik beklemeye ama gelen giden yok. 40. Haftada aksam 20.00 gibi hapsurunca baya bir su geldi bende suyum geldigini dusundum hastaneye gittik ne olur olmaz diye ebeler idrar oldugunu soylediler nobetci doktor ultrasonla bakti su azalmis ben yatis veririm dedi kendi doktorumla koordineli yatis verildi. Fitil verdiler rahim yumusasin diye o gece oyle gecti sabahina suni sanci vermeye basladilar hi acilma yok bebegin basi yukardaymis neyse suni sanciyla acilmaya basladi biraz 4 cm olunca dayanilmaz oldu ki ben aci esigi yuksek insanim dayanamadim. Epidural vurdular aninda butun acilar gecti acilmam ilerledi son dk ya geldik ebe ile ikinmaya basladim itiyorum yok birturlu catidan cikmiyor doktor geldi vakumlamislar sanirim ben gormedim esim diyor kucuk bir kesi atti ve guzeller guzeli kizim kucagimdaydi. Tam bitti artik demistim ama dogum benim icin yeni basliyormus haberim yok. Esi ciksin diye ikinmam soylendi ikiniyorum ikiniyorum yok cikmiyor. Benim durumum plesanta duvara yapismis bebek de oyuzden asagi inememis 42. Haftaya kadar beklesem bile gelmicekti diye dusunuyorum. Sonrasi cok sanciliydi doktor alttan girdi ebe ustten gobegimi yukari cekiyor yapisan yeri bulana kadar cok ugrastilar. Bir ara kendimden gecmisim hic hatirlamiyorum igne falan batirmis ayagima. Neyse ki uzun ugraslar sonucunda esi de geldi dikislerim atildi. Cok mudahale oldugu icin karnim hic dogum yapmamis gibi sis kaldi hep gaz olmus icimde baya bi gitti ama hala daha devam ediyor. Zorlu doguma ragmen hic yatmadim sonrasinda hep normal istiyordum ama sezeryan dusunseydim cok kolay olurdu. İslemler sonrasinda kac dikisim var bilmiyorum. Cok ikinmaktan hemoroid tarzinda memecikler olusmus onlara da dikis atmislar bir tane o taraf zorluyor onun disinda agrim yok. 02.03.2019 da prensesim geldi ve herseye degdi. Butun acilar gercekten unutuluyor.10 gunluk olduk bile.. sanki hep hayatimdaydi ama bakiyorum bu guzellik benim mi diye☺️allah herkese nasip etsin cok guzel bir duygu❤️
Irmakdkm -Seyda- Allah analı babalı büyütsün canım darısı bize inşallah az kaldı rabbim kavuştursun 🙏🏼💙
Nur_mira -Seyda- Maşallah zorlu bir doğum olmus ama sonucu cok güzel olmuş Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallah 😊
Gulayse0233 -Seyda- Ablamda da aynı sende ki gibi plasenta gelmemişti. Eşİ doğurmak bebekten daha zor oldu der hep🙈 inşallah dikişlerin bir An önce sağalır cnm 🙏 Rabbim analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah meleğini 💕