GizemOzdemirrr Kızlarr son iki günüm ama ne gelen var ne giden ne de bir belirti 😂 artık doğuracağıma olan inancım da gitti 😂 yarın nst kontrolüm var ama doktor kendi sancım olmadan suni sancı verir mi bilmiyorum
QueenBahar_ GizemOzdemirrr ya bazen sancın varsa bile hissetmiyorsun mesela benim sancım nst çıktı ben hissetmiyordum doğuma gittim
sanli26 GizemOzdemirrr 39+4 üz ne sancı ne açılma hiçbir sey yok.. gelmeye niyeti de yok çok sıkıldım ama çokta korkuyorum 😅😅
Hanifesonmezz01 GizemOzdemirrr Şaka gibi bende yarın 40 haftalık oluyorum ne gelen var ne giden nası doğurcam bilmiyorum ya 😂 devlet hastanesinin ilerleyişi nası oluyor bilmiyorum ama daha fazla beklemekte istemiyorum 🥺🌸 ne yapmalıyım önerisi olan var mı ??
GizemOzdemirrr Hanifesonmezz01 ben devlet hastanesi takipliyim bakalım yarın gidiyorum ne dicek hala tık yok ama 😂
Hanifesonmezz01 GizemOzdemirrr Bende bugün gidicem bakalım ne dicek doktor bana ama artık umudum kalmadı sezeryan olayım istiyorum 😂
sari_papatyam GizemOzdemirrr benim de 38+3 bu hafta gelse süper olacak kilolu bir bebiş doktor bol bol merdiven in çık hurma şu bu dedi hepsini yapıyorum ama yok henüz gelmiyor kafası kanaldan uzaktaymış bu şekilde suni çok zorlar dedi🥲
borulcem GizemOzdemirrr ya benim ilki 39+4 de doğdu bunun sancısı açılması erken başladı ama gelesi yok daha zaman var ama benim ağrılardan kasılmalardan daha dayanacak gücüm kalmadı 36+6 yız 2cm açılmamız vardı 4 gün önce 93ü gördü nst de ama kıvrandıyor gelmiyor 😅
GizemOzdemirrr Hanifesonmezz01 ne dedi doktorunuz Benim 3 günde bir nst kontrolü eğer doğmazsa da haftaya çarşamba yatış verdi
Hanifesonmezz01 GizemOzdemirrr Ya bana da iki güne bir geleceksin dedi anormal bir durum görürsem sezeryana alırım görmezsem 10 gün kadar daha bekleriz dedi 42 haftaya kadar yolumuz var sanırım yatış vermedi bana 🥺 kız çocuğu erken gelir derlerdi ama benim kızım içerde çok memnun 😂
Pinaraydin_2969 Hanifesonmezz01 ay maşallah ya bu çocuklar neden böyle 😅 bende şuan 39 haftalığım özel bölgem ve ayaklarım iki gündür çok ağrıyor. Ama nst de açılma vs hepsi yerli yerinde
Pinaraydin_2969 Hanifesonmezz01 artık her yolu denemeyi de bırakacağım oğlumun canı ne zaman isterse dediğim gün doğuracak kesin 🤣
Hanifesonmezz01 GizemOzdemirrr Benim arkadaşlarda öyle oldu 😂 ya ben kordon dolanması vs kakasını yaparsa diye korkuyorum böyle şeyler duydum hep
Hanifesonmezz01 Pinaraydin_2969 Galiba evet beklemeyi bıraktığımızda bizimkiler öyle gelecek sanırım 😂