neyazsamkii Krnn1 ay ben kendimi durdurmak için testi bitane almıştım 15inde yapıcam diye bugün yaptım negatif doğal olarak
Krnn1 neyazsamkii benim gibi tek testi 9 gün kala yapmadın en azındna🤣 krşke tek hakkkmı 4 gün kala yapsaydım
neyazsamkii Krnn1 gebe kaldığım zaman bitane almıştım o gün 9. Gün dü bitane Awox testi almıştım ve gebeliğimi o gün öğrenmiştim totemi bozdum galiba ama inşallah erkendir diye tabi ya😂
neyazsamkii Krnn1 aşko merak etme 9 gün kala çıkmıştı benim de ama nasip olmadı işte şimdi 6-7 aylık olacaktık
Krnn1 Ben hiç belirti falan hissetmiyorum birde ama çok şükğr artık günlerim az kaldı yarından itibaren 5 günüm kalmış oluyor oda çabuk geöer
Krnn1 Nermin7 bende bugün test alıcam yarından sonra artık yapılabilir 5 günüm var şuan bugğnde yapmam yarında kendimi tuabilşrsem yapmam
neyazsamkii Nermin7 Nermin7 ben DPO 8 bugün son testimi kullandım yine dün sipariş verdim beklemedeyim şimdi kendimi testsiz nefessiz hissediyorum😆
rabiatr Dpo 7 bugün sanırım dayanamayıp perşembe günü dpo 9 da yapılan çıkar mı acaba ya da 10 dpoyu mu beklesem 😄
neyazsamkii rabiatr valla benim çıkmıştı ama kişiden kişiye değişir tabi döllenme süreci kişiye özeldir