yenianne_adayl Kızlar 7 haftalık hamileyim ablamla denedik ve bıçağa oturdum aranızda deneyen var mı size ne çıktı ve cinsiyetiniz ne (tabiki önce sağlık) ama ilk gebeliğim ve merak ediyorum
fkurtba yenianne_adayl ben makasa oturdum ama otururken de içimden diğerine oturmak geldi ama buna oturucam diyip oturdum ama oğlum olacak 😂🩵bende bu arada tuz tuttu burnuma dokunmuştum
yenianne_adayl soffya bir koltuk veya sandalyenin üstüne makas ve bıçak koyyorsun üstüne minderle veya herangi birseyle kapatiyorsun icinden hangisi gecerse oturuyorsun makasa oturursan kiz bicaga oturursan erkek
alicecraw yenianne_adayl makas bıçak testi doğru görümcemde, en yakın arkadaşımda ve bende tuttu. Ama 7 haftalık erken yapmışsınız daha bebeğin cinsiyeti bile oluşmamıştır. 10 haftalıkken yapmıştım ben bıçağa oturdum iki kere. 14+4 de erkek olduğunu öğrendik
30091991 alicecraw bebeğin cinsiyeti döllendiği andan itibaren bellidir :) ben de makasa oturdum merakla bekliyorum henüz belli olmadı cinsiyeti 🥹
Slnn1122 yenianne_adayl evet yanlış çıktı hiç inanmayın Çin takvimi de yanlış hep kız çıktı ama erkekmiş
kayrosmom Tüm hurafeleri sevgili ailem yaptı sağolsunlar hepside doğru çıktı 😂 kafama tuz döktüler erkek çıktı bıcak makas yaptılar erkek çıktı yüzük falı yaptılar erkek çıktı ve erkek olucak sjdjdk