Kbra940306 Haftada erkek olup sonra kız olarak değişen annelerimiz oldu mu acaba ? Bugün doktor erkek dedi ama 2-3 hafta sonra tekrar bakalım dedi değişir mi ?
ArelinAnnesi1 Kbra940306 banadan13 haftada erkek dedi şuan 4 yaşında 😂 bunda da 12 haftada kız dedi şuan 25 haftalık hamileyim kızım olack nasipse
sumalparslan Kbra940306 bana 12 haftalıkken doktorum erkek dedi 17+4 acil doktoru kız olduğunu söyledi bacak arası boştu ama 12 haftalıkken çıkıntı vardı ondan dolayı erkek denmişti inşallah değişmez kızımız olsun istiyoruz
nhlygz Bana da ilk kız dedi sonra iki defa erkeğe benziyor dedi 12 haftaliktim haftaya gitcem bakalım erkek mi kesinleşir
Kbra940306 nhlygz oğlumda bana da 16. Haftaya kadar kız dediler 18. Haftada erkek olduğunu öğrendim 😂
Kbra940306 ArelinAnnesi1 ya bende gördüm sanki ama şimdi bitane oğlum var bunu kız istiyorum kendimi kandırmaya çalışıyorum yok değildir kordondur diye 😂 ama bariz gördüm galiba 🙈
ArelinAnnesi1 ArelinAnnesi1 aa o zaman bende gönülden isterim kızınız olsun inşallah 🤲🏻 çünkü ben bı kız bi erkek çok seviyorum Rabbim herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻😍
[silindi] Kbra940306 https://mutluresim.com/images/2026/01/12/XkY2nZ.jpeg? Sizce burası bacak arasımı? Videodan ekran yakaladık
Kbra940306 sumalparslan ayyy inşallah gönlünüze göre olur 🙏🏻 umarım bizimki de çıkıntıdır biz de kız istiyoruz
nhlygz Kbra940306 benim de bir oğlum var birde kızım olmasını isterim ama rabbim önce sağlıklı doğmasını nasip etsin önemli olan o 🥰
Kbra940306 asya8melek özellikle bacak arasına bakmadı genel bakıyordu çıkıntı gördü. Bebeğin alt tarafından bakarken
deryasah @Kbra940306 bana çıkıntı var demişti doktorum ama kız ve erkek bebekte olur dedi biraz beklememizi söyledi