Gizmm5 Meraba kızlar hem arabada kullanmak için hemde bıyere giderken elimde taşırım diyerek puset almak istiyodum dün pusetlere bakmak için carsıya cıktıgımda satıcılar pusetın arabada kullanılmadıgını yanı sabitlenemeyeceğini oto koltugu almam gerektgni söylediler. Oto koltuguda 9-36 kilo arasında kullanılır diyo yenidoğan bebeğimi sabitleyebilirmiyim acaba kafam çok karıştı://
Chan Gizmm5 Pusetler emniyet kemeriyle beraber koltuğa sabitlenebiliyor ki neden böyle bir şey söylemişler anlayamadım. Ayrıca 0-18,0-24,0-36 kg gibi oto koltuğu seçenekleri de mevcut, yenidoğandan itibaren kullanım için.
Papatyam34 Gizmm5 o pusetler otoya sabitlenmiyor ama emniyet kemeri takacak yeri var altında . 1 yaşa kadar oto koltuğu almak mantıksız bnce sen bilirsin tinerde
parasetamoll Gizmm5 puseti kemerle sabitliyorsunuz tutma yeri güvelik Kalkan’ı oluyor isofix bazayla da oluyor bu. Mantıklı olan 9-36 oto koltuğu almak aslında ben puseti kemerle bırakıyorum ama eşim nuna oto koltuğu getirdi bir arkadaşından 0-18 bana kalsa gereksiz aslında desteksiz oturduktan sonra alınmalı çok arabayla geziyorsanız uygun bitane 0-18 alabilirsiniz
Gizmm5 Chan bende öyle sanıyordum ama satıcılardan bi iki tanesi puset arabada olmaz sabitlenmez bu sadece elde tasımak için dediler
Bayrak34 Her ikisinde gerekli ilk aşamada oto koltuğu kullanılmıyor. Pusetin de basit de olsa emniyet kemeri ile arabaya sabitlenen kancaları oluyor.
Gizmm5 Papatyam34 ya bende simdilik puset almayı dusunuyordum ama kafamı cok karıstırdılar gayette emin sekilde bunlar arabada kullanılmıyo dediler
Gizmm5 parasetamoll evet sürekli arabayla geziyoruz oyüzden daha cok arabada kullanacağım bırsey olsun istedim puset 5-6 aya kadar kullanılıyormus birde. Bunuda duyunca oto koltugu daha mantıklı geldi
Deletedmom277 Gizmm5 Yeni doğan için 0 dan başlıyor ben oğluma aldım 9 aylık 9-36 ama pusete sığsaydı 1 yaşına kadar onunla idare ederdim çünkü arkadaşların dediği gibi kemerle bağlanabiliyor ama sığmadığı için mecbur oto koltuğu aldık senin için şuan puset en iyisi
Papatyam34 Gizmm5 henüz alıp arabada denemedim ne kadar sağlam olur bilemem ama kullanılıyor . Sen bilirsin yinede ☺️
Dlkkoge Gizmm5 benim Bebek arabası alırken yanında pusetide verdiler 2li set olarak aldım hem Bebek arabasınada takabiliyorsun oyüzden hiç otokoltuğu falan almayı düşünmüyorum şuanda
Gizmm5 Dlkkoge ya bende pusetten yanaydım ama biz daha cok arabayla geziyoruz bana en cok arabada lazım olacak. Arabada kullanılmıyor diyince kafam oto koltuguna gitti onu alsam 0-36 kg için bilemiyorumm
GozdeCemre Gizmm5 ben puset kullandım canım emniyet kemerini taktığın zaman kıpırdamıyor bile puset bana göre oto koltuğu 1 2 yaşından sonra lazım bana göre 2.5 yaşında bir kızım var