alicsyndrome Kızlar 15+2deyim dolgulu dişim bi süredir sıkıntılıydı şimdi apse yaptı doğal önerileriniz var mıdır hamilelikte yapılabilecek bana yararlı oldu dediğiniz🥲
su656 alicsyndrome geçmiş olsun doğal yöntemler geçiçi rahatlama sağlayabilir ama gebeliğin ilerleyen haftalarında daha çok ağrınız olabilir. O yüzden gecikmeden tedavinizi yaptırın. Yanlış hatırlamıyorsam 27 haftaya kadar işlem yapılabiliyor. Kendi doktorunuzdan onay verdiğine dair bir kağıt alıp diş hastanesine giderseniz gerekli işlemleri yaparlar. Hemde boşuna fazla ağrı çekmemiş olursunuz
aseldefne36 alicsyndrome 21 haftalık hamileyim doktorumdan izin kağıdıyla yaptırıyorum her işlemi yapmıyorlar ama çözüm odaklı doktorunuzla ilerleyebilirsiniz
sgs2 Ağrı için dondurucuya biber doğrayın koyun dişinize koyabılcek büyüklükte çok iyi gelcek tir agzınızda Yumusayınca yenısını koyun agrı geçene kadar. Biber yerine farklı şeylerde olabılır bana bıber daha kolay gelmıstı
sgs2 alicsyndrome direk koyun dişin üstüne soğuk iyi gelir ama tedaviyi de gecıktırmeyın dr ye mutlaka görünün
alicsyndrome su656 çok teşekkür ederim valla sürekli aynı diş aynı problem en iyisi dediğiniz gibi gideyim 😢
su656 alicsyndrome ilk hamileliğimde benimde aynı olmuştu. Bir kaç gün geçsin diye bekledim daha da kötü oldum. En sonunda gittim önce antibiyotik tedavisi uygulandı. Daha sonra röntgene giremediğim için görebildikleri kadar çürüğü temizleyip dolgu yaptılar. Tam temizlenmediği için dolgu tutmadı çektiler. İşlem yapabilecekleri son hafta da çekim yaptılar. O haftadan sonra olmuş olsaydı doğuma kadar o ağrıyı çekmek zorunda kalacaktım.