plnkrc 6+3 haftalık hamileyim kalp atışları var ama kanamam oldu yatış verildi bu durumu yaşayan var mı
esraezerr plnkrc kanama alanı çok mu geniş? İçinizi ferah tutun yatın dinlenin bol bol ilaçlarınız kullanın alacak nefesi varsa bu dünyada Allahın izniyle hiçbir şey olmaz strese girmeyin sakın en çok o etkiler bebeği çok geçmiş olsun ❤️
orhismommmmmm plnkrc benim 12. haftada kanamam olmuştu durduk yere başladı iki gün hastanede yattım eve geçince bir ay prog Están kullandım
plnkrc bsrelif baktılar kanama yok şuan taburcu dediler evde progestan kullanıcam ama korkuyorum ya düşerse diye
bsrelif plnkrc O ilacı kullanın doktor ne dediyse onu yapın merak etmeyin bir şey olmaz Allahın izniyle
nesliser öncelikle çok geçmiş olsun, sakin olun ve eve gittiğiniz de bol bol dinlenin. İlaçlarınızı aksatmayın Kanama alanı vs görüldü mü?
plnkrc nesliser devlet hastanesine gittim acile çok konuşmadıkları için ne olduğunu anlamadım bir kaç gün sonra özel doktora gidicem
plnkrc esraezerr kanama alanıyla ilgili birşey demediler devlet hastanesi olduğu için daha konuşmama bile fırsat vermediler inanın bir kaç gün sonra özel doktora gidicem
esraezerr plnkrc bence de en doğrusu olur bir sıkıntı oldu mu kürtaj deyip geçiyorlar burda çok okudum geri hiçbir sıkıntı olmadan gebelik devam ediyor
fttmgll 8+1 de bi kanamam oldu kırmızı adetten çok daha fazla 1 saatte bi ped oldurur şekilde yatış yapıldı progestan iğne ve hap kullandım. 10 gün sonra bardaktan boşalırcasına 1 saatte 3-4 ped dolduracak şekilde atar damar kanaması gibi kırmızı kanamam oldu yine yatış verildi. Günlük iğne yapıldı. Yattığım sürede bi kanamam daha oldu. Öncekiler kadar yoğun değildi. 1 ay bitti her gün iğne oluyorum ilaç kullanıyorum. Hala lekelenmelerim var. 4 doktor gördü. Bebek sağlıklıysa düşmez sağlıksızsa düşer dediler genel olarak. 1 ay boyunca sadece wc ve yemek dışında yataktan kalkmadım. Perşembe kontrole gidicem 14 haftalığım şuan
fttmgll Umarım sıkıntı yoktur. İçimi ferah tutmak istiyorum. Dualarınızı beklerim. Sizde içinizi ferah tıtun doktorlar ne diyorsa o şekilde tedaviye devam edin inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız