Aycicegim Şükürler olsun Allahım ikinci kez nasip etti, artık kesin hamileyim diyebiliyorum. Bugün kan verdim transferimin 13.günüydü Beta 1019.8 Progesteron 59.75
Aycicegim Allahım bu yolculukta emek veren tüp bebek tedavisi gören, varını yoğunu ortaya koyan, isteyipte olmayan tüm kardeşlerime nasip etsin hepiniz dualarımdasın ❤️❤️❤️
btl194 Aycicegim sizden de inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🥰sizde bana dua edin bu günlerde doğumum olacak kan değerlerim biraz kötü ondan dolayı 37.hafta da bebeği almak zorunda doktorum inşallah herşey yolunda gider 🤲🏻
Aycicegim Burcu__0506 Allahım evinizden çocuk seslerini eksik etmesin, her zaman dua ediyorum hayırlısıyla tez vakitte nasip olsun inşallah ❤️❤️❤️
bsrelif Aycicegim ilk hamileliğiniz mi Rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla kucağınıza nasip etsin inşallah 🙏🏼🌿
Aycicegim bsrelif Aminn inşallah çok teşekkür ederim. Yok şükürler olsun bir kızım var 4 yaşında oda tüp bebek 🥰
Aycicegim btl194 Allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağınız almayı nasip etsin herşey güzel olsun inşallah ❤️❤️❤️