Elifbekir Kızlar smdi iyym sancı olsa gece uyuyamazdım diye düşünüyorum dün gece bebeğin hareketleri okdr seet can acı vericiydi ve genital bölgeme vurdu sizde yaşıyormusunuz
semadem Elifbekir canım bende 34 haftaligim ozelliklr geceleri agri sanci ne ararsan var heralde dogucak diyorum sonra uykuya dalmış oluyorum geceler cok zor geçiyor nornalmi bunlar anlamadım
Dlkkoge Elifbekir banada oluyor hatta az önce bebeğin hareketlerinden dolayı uyandım. Bebiş uyandırıyor beni artık😬 ama normalmiş benimde bildiğim kadarıyla bizde bugün 36.haftaya girdik
Elifbekir semadem aynen ya canım benimde gün içinde okdr rahatım ama geceleri akşamları ağrı sancin.herşey oluyor hemen uyuyorum hissetmemek için pazartesi randevum var onu beklyorum bende kafama takıldı normal mi diye dogurcam gibi hissdym senin gibi
Deniziiimmm Valla benim de öyle oluyordu. Pazartesi doktora gittim. Daha bebek doğum kanalına bile inmemiş😁
Elifbekir Deniziiimmm peki bu ağrılar ne dedi canim doğum sancısımı yoksa bebek kanala mi girmeye calsyor
Deniziiimmm Elifbekir bebeğin kafası aşağıda durduğu için arada baskı yapıyormuş. Olabilirmiş yani bu ağrılar
Ellaynagme Benimse geceleri agrım oluyor amma uyutmıyacak kadar olmuyor. Doktorum zaten normal dedi baslıcal gece agrıların sancıların dedi. Son ay artık sabır edice 🤗
Elifbekir Dlkkoge benimde 36+5 deyim işte canım bende uyyca geciyor. Ama ağrıları çok. Sert oluyir hanimefndinin aşağı baskı yapınca çok kötü oluyor cikcak gibı hissdyom
CimKefA Kızlar benm de 34+5, böyle bu gece karnım çok sert oldu sanki gaz varmış gibi kaskatı kesildi hareket edemedim ama kasıklarım falan değil direkt karnım çok korktum uyandım sonra da nefes alamadım uyuyamadm sizce bu normalmi
Elifbekir CimKefA benimde bazen sert oluyir ama geçiyor hazım fln olunca çok oluyir bebek harektliyse sorun olmaz bnce