Chan Selinselinselin Ben de instagram sayesinde gördüm. Doğal bir vakumlama sağladığından sanırım daha üretken bir ürün.
Selinselinselin Chan bende orada gördüm. Kullanıcı yorumu az ama avent elektrikli alıp buna gecen olmuş. Çok pratikmiş fiyatı da makul gibi 🤨
Gulsen1989 Bende geçen konu açmıştım burada kimsenin bilgisi yok galiba bende nette gördüm kullananlar hep iyi şeyler yazmış 🤔
Selinselinselin Ellaynagme bana da kullanışlı geldi çantada dursun elektrik derdi yok bebeği emzir o sırada diğerini boşalt heryerde pratik gibi geldi
Gulsen1989 Selinselinselin lansinoh alacaktım onun için de çabuk deforme oluyor demişler. Avent düşünüyorum onun içinde girc girc ses çıkartıyor demişler 🤣 ne alsam karar veremedim
Selinselinselin Gulsen1989 bende o iki markadan birini düşünüyordum. Ama bunun cekimi de çok güçlüymüş hemde daha ucuz hafif ama burda duyan kullanan cok az sanırım 😪
Ellaynagme Selinselinselin bizimkilere biberon emzik sor onu iyi bilirler bak tembellikde bir numarayız 😬
Selinselinselin https://instagram.com/mochiturkey?utm_source=ig_profile_share&igshid=qk78n5qgih92 İncelemek isteyenler için
Selinselinselin Ellaynagme ya aynen öyle. Daha pratik hemde ülkemizde satışı yeni başlamış. Sadece az biliniyor. Ama diğerlerinden memnun kalanda yazmadı gözden kaçtı sanırım🤭
Reykzy Ben aldım kullanan yorumları çok iyiydi burada eski bir postuda okudum çok güzel şeyler yazıyordu doktorlarda önerdi umarım öyledir:)