glbyzgkhn Bu hastanede doğum yapan .varmı sezeryan sonrası vajinal doğum. Ben 25 ay önce sezeryanla doğum yaptım.bu sefer ssvd yapmak istiyorum.bunu destekleyen doktor varmı.bu hastanede ssvd yapan varmı.
platestopu glbyzgkhn Merhaba doruk hastanesinde ssvd destekliyen doktor buldunuz mu acaba dışardan olan doktorlar çok uçuk rakamlar istiyor ssvd için en azından hastane içinde bulursam daha uyguna gelir diye düşünüyorum🥺
platestopu glbyzgkhn Rabia nizama gidiyorum şuan ki fiyatı 93.500 ssvd için ve şubatta zam gelicek daha birde ssvd olduğu için ebe destegi almak zorundasınız +20 binde ebe ücreti assagi yukari 120 bini buluyor şuan şubatta zam geldiğinde 140 bine çıkar diye düşunüyorum çok ucuk malesef
UmutluYasam platestopu memnun musunuz rabia hanımdan olumsuz yorumlar okudum beni etkiledi gitmeyi düşünüyordum
platestopu UmutluYasam Yani çok çok enerjik biri desem yalan olur mesafeli birisi ama ben işi sebebiyle onu tercih ediyorum benim için en önemli kısmı çıkarıcağı iş yüzünü ayda bir 15 20 dk görüyorum çokta takılmıyorum o kısma o yüzden😄