mutlusene sunbloom123 0 değil bir alırsan az paket iki al Bez 1 numara ama mesela azli olacak şekilde iki paket
flz3576 sunbloom123 bence yeterli hemen büyüyorlar ihtiyaç olursa ufak paket ilave edersiniz yoksa elde kalıyor
TKumsall sunbloom123 yeterli fazlası elinizde kalır benim ilk gebeliğimde 5 paket 1 numara bez 3 paket 2 numara bez 1 paket 3 numara bez kalmıştı elimde ama ikinci bebiş gelince kullandık ziyan olmadı 😅
flz3576 sunbloom123 aynen birde bez iyi gelir mi gelmezmi pişik açısından oda var ben küçük paket aldım 30 lu pişik olmazsa devam edcem diye düşündüm çünkü oğlumda çok fazla aldım maf oldu hepsi elimde kaldı
jalepone sunbloom123 ben yenidoğan aldım 82 tane var içinde bana diyorlar ki bunun yarısını kullanır keşke bu kadar almasaydın dediler
zfrnemos sunbloom123 bence 1 paket al kılosuna bakma bazen kucuk cıkıyo ve artık herseyı kucultmusler zıbınlar bıle cok kucuk bezlerde kucuktur bence 1 paket al yetmezse alırsın bence
jalepone sunbloom123 valla hep öyle dediler bir günde 10 15 arası değişiyor diye biliyorum ben de ama hızlı büyüyor giyemez dediler üzerin de de 2 5 kg yazıyor aslında ama öyle diyorlar
sunbloom123 flz3576 molfix anne kucağı gibi rahat olanından aldım ama evet bilmiyorumda tabi memnun kalıcakmıyız
zfrnemos sunbloom123 benımde ılk olacak arkadasımın cocugu zayıf dogdu 1 numarayı anca bıtırıp ıkıye gectı dırek belkı markada fark edıyodur e bebegın markasını kullandı banada 1 numara kucuk paket al yeterlı gelır demıstı
flz3576 sunbloom123 bende oğluma molfix kulandım maf oldu travazol kulandım 2 hafta tabi her bebek bir değil onun için adeti az olan paket alıp denemek daha doğru olur
Busranur_mnts sunbloom123 ben iki paket aldım biri 72li diğeri 80li çabuk büyüyo diyolsr zaten 2 numara da 3 6 kilo pek bi farkı yok