bilgis Saraylokumu 🤣🤣🤣 bizde inek var peynir bol süt bol yoğurt yağ bol o yönlü köyde olunca yufka çörek ekmek ne ararsan var Kurbanda maşallah bereketli idi
bilgis Önemli olan koca kaynana kayınbaba ile geçinmek birbirimizi yeriz 🤣🤣🤣🤣🤣 düşünemiyorum bile Allah korusun
papatyakokulugece Saraylokumu bir iki hafta 🤷♀️üç yıllık evliyim hiç stoklama yapmam bittikçe alırım ben çıkamazsam eşimi ararım getirir 🤣
deryakurtulus Saraylokumu 1 ay ancak. Evim küçük çok stok yapamıyorum. Zaten gıdanın tarihi çabuk geçiyor stok yapmak da doğru değil. Ama indirimli deterjanlara acımam. Alırım bol bol. 😁
Saraylokumu deryakurtulus Bazılarının son kullanma tarihi sene olabiliyor. Onlardan da alınıp kenarda tutulabiliir 😅
sevacano Saraylokumu 3+ 1 mutfağimda çok dolap var ozellikle ozel yapim erzak dolabi yaptirdim buyuk rahatlik ve çok malzeme aliyor 🙏🏻🤗
28nisan Saraylokumu benimki 6 ayı geçebilir galiba 6 ay kesinde fazlasını bilmiyorum. Kocam sağolsun asla gözü doymuyor sürekli stok 😂😂 ilk evlendigimizde evde domates yok kahvaltıya alır mısın demiştim sağolsun 2 kasa alıp gelmiş 😂😂😂