pembeayakkabilikiz Kızlar 30 haftalık olduk bız sabahtan beri ara ara sağ kasıklarımda bı batma yaşıyorum. Nefes alırken hani göğüs batması arada yaşarız ya onun gbı bı batma . Bu neyın nesi olabılır yaşayan var mı ?
zfrnemos pembeayakkabilikiz bu haftalarda bılmıyorum ama 22+4 deyım ve bendede cok oluyo hatta bazen sag bazen sol kasıgıma agrı gırıyo enfeksıyon testlerım normal cıktı 🙄 umarım normaldır sızın daha onde hafta olarak takıpte kalmak ıcın yazdım
Zbyd3 pembeayakkabilikiz 31 haftamdayım göğüs kafesinin orası göğüslerimin altından bi bıçak saplanması gibi bir ağrıyor nefesimi kesiyor yaklasık bir haftadır boyle büyüdü için diye biliyorum normal bence
pembeayakkabilikiz zfrnemos geçen hafta kontrolüm vardı hersey normaldı doktora sordum arada böyle oluyor dıye enfeksıyondan olabılır dedı az enfeksıyon çıktı ama benı korkutmaya başladı bu batma hıssı
pembeayakkabilikiz Zbyd3 ay Insallah oyledır ya bazen göğüs kafesımde de oluyor ama sabahtan beri kasıklarımda olmaya başladı çok korkutuyor benı erken doğum riski yok ama ılk kızımda 36 da doğdu ondan korkuyorum 😔
zfrnemos pembeayakkabilikiz ama enfeksıyon ılerlese akıntı veya kokudan anlasılmaz mı ya benım asırı kasıntı ve koku oluyodu akıntıda bunda oyle bısey yok akıntımda col olmuyo zaten bence ıyıce buyuyolar ya baskımı oluyo kı dıyorum
Zbyd3 pembeayakkabilikiz enfeksiyon da olabilir . Kasık ağrısı bende de vardı hiç dönemıyordum yatakta oturduğum yerde kalkamıyordum enfeksiyon çıktı bol su içtim geçti su çok onemli günlük 3 ltr su içiyorum ben. İçini ferah tut geçer inşallah
pembeayakkabilikiz zfrnemos olabılır canım Insallah oyledır. Bende de akıntı ve koku olmaya başladı zaten çok kötü bı durum 😔
pembeayakkabilikiz Zbyd3 evet enfeksıyon var zaten hamılelıgm boyunca hep 30-50 arası degıstı ama bu sefer azalmıştı yoktu tekrar çoğaldı galıba