mutsuz1 Akıntısı olmayan sadece ıslaklık hissi olan veya akıntısı sadece beyaz sümüksü olan var mı tek seferlik? Veya herhangi vs.
cokkasmabeabi mutsuz1 benim hep akintim arttı gebelik öncesi. Öyle anlıyordum akıntı artışı, kabızlık ile.
Perim2 mutsuz1 koyu beyaz kıvamlı oluyor genelde herkeste değişebilir tabi ama sarıya çalıyrsa regl öncesi
mutsuz1 diamondred şuan bende de öyle ya, çok heycan yaptım.. 🥰🥰🥰 Adetime 3 gün var. Beyaz sümüksü tek seferlik akıntı geldi sonra ıslaklık oldu.normal gelmedi yani, anlattığınız gibi 😍
Musilk-1 diamondred hamilelik pozitif görene kadar ıslaklık devam ettimi ve adetiniz ne kadar gecikti
blue_berry mutsuz1 benimde sizin gibi birden ıslaklık oldu afedersiniz sanki altıma kaçırmışım gibi renksiz ama uzamayan bir sıvı ilk kez yaşadım.. reglime 2 gün var testlerim hep negatif çıkıyor arada kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var bakalım hamile miyim😔
diamondred mutsuz1 evet gebelik oluştu 1 gün gecikti test ve kan verdim bu hafta da kese için gidiyorum ıslaklık halen devam ediyir
mutsuz1 Musilk-1 adetim gecikmedi, yarın adetim, ıslaklık devam ediyor ama akıntı yok, arada bi sümüksü akıntı geliyor beyaz, çok nadir
eliff3466 Islaklık bnde de devam ediyor adet günüm yarın hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum şüpheler var böyle olup hamile olan testi pozitif olan varmı
mutsuz1 eliff3466 bencede öyle ya, çıldırcam öğrenemezsem. Rabbim bize sağlıklı bebek nasip etsin inşallah
kissbu eliff3466 aynı şeyler bende de var eğer test yapıp paylaşırsanız beni de etiketler misiniz. Rabbim gönlünüzden geçeni önünüze gül bahçesi gibi sersin inşallah 🙏🏻 inşallah ben de pozitif görürüm 🥹🤲🏻
diamondred Musilk-1 sizin regliniz geçti mi benim bir gun geçti öyle yaptım ama onda bile kop köyü çıkmıyor çizgi
Musilk-1 mutsuz1 sabah dayanamadım test yaptım negatif doktora gittim randevu aldım sonra eve geldim adet oldum çok umutluydum bu yaşıma kadar ilk defa böyle birşey yaşamıştım yine olmadı maalesef
Sevgigmailcom mutsuz1 bende şuan senin gibiyim kan verdim sağlık ocağında ama ancak yarın sonuç cikicam bekliyorum
diamondred mutsuz1 inşallah süreç sabır isteyen bir şey ama benjm hiç kafama takmadigjm ay oldu yumurtlama takibi yapiyordum o ay bitmişti çubuk geri almıştım ama yetişmişti misafirler iş hayatu derken hiç ummadığım ay da oldu
anneyim01 bende de var o durum kızlar inş hamileyizdr . ☺️🤲🏻 Allah gönlmze göre versin 🤲🏻🌼🍀 benim bat 5 beklmedeyim bilgi verelim son durmumuzun🌸
mutsuz1 anneyim01 amin inşallah yaa 💕canım adetim yarın ama bugün kanda beta testi yaptım negatif çıktı. Yarın adet günüm. Bence adet olacağım.
Musilk-1 diamondred adetim 14 gün gecikmisti geçen ay yumurtlama olmadı adet olacağım zamanda yumurtlama oldu ve sonuç maalesef yumurtlama gecikince bugün adet oldum 😞