ilkiminannesi melikekayyaa yaaaa hayırlı haberler alırız inşallah sana gün verdiler mi kan testi için
melikekayyaa ilkiminannesi 12. Gün kan testi yap dedi doktorum ama o zamana kadar bekleyebileceğimi sanmıyorum
nimesayyay ilkiminannesi bugün gittim doktora çok gelişme yokmuş 1 ay daha uzatalım süreçi dedi regl iken gidicem ilaçlı tedaviye başlayacağız transfer için :(
melikekayyaa ilkiminannesi haraket durumun nasıl sürekli yatıyor musun yemek falan ev işleri yapıyor musun
ilkiminannesi Aycicegim gazım var çıkarıyorum rahatça sence iğnelerin yan etkileri mi Buda sende oluyor muydu 🥹
ilkiminannesi melikekayyaa ilk gün her şeyi eşim yaptı halada yapıyor ama ben ayaklandım bazı şeylere el atıyorum çok ayakta kalmadan eğilmeden sık sık da kısa yürüyüşler yapıyorum evde henüz dışarı çıkmadım ama hafta sonu çıkmak istiyorum sıkıldım 😴
melikekayyaa ilkiminannesi ben de çocuk olduğu için maalesef çok fazla hareketsiz kalamadım sürekli hareket halimdeyim . Hem korkuyorum hem de yapmak zorundayım çünkü eşim işe gidiyor. Rabbim korusun inşallah