ilkiminannesi Çok şükür 🥺rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻var mı bugün transfer olan
Bhar34 ilkiminannesi ayy Allah’ım inşallah tutunmayı nasip etsin 🤲 benimde Perşembe yumurta toplama olucak
sevgisiz ilkiminannesi sürekli görüyordum sizi sımsıkı tutunsun canım bende cumartesi günü transfer oldum
sevgisiz ilkiminannesi bende şefket hocada yaptırdım sımsıkı tutunsun inşallah canım sana bende cumartesi oldum
ilkiminannesi sevgisiz Amin inşallah 🫶🏻24 ü test günüm ama ben başka hastaneye 21 ine almıştım bugün transfer olmadan
Ilknur95 Merhaba bende yeni başlıyorum sürece âdet bekliyorum şubat başı iğnelere başlayacağım, süreciniz ve transfer nasıl geçti önerileriniz var mı? İnşallah olumlu olur sonucunuz ♥️
ilkiminannesi Ilknur95 Başından bu yana beslenme ve stresimi yönetmeye çalışıyorum elimden geldiğince rahat oldukça vücut işini daha iyi yapıyor bence 🌸zaten kademe kademe olduğu için bu an da geliyor geçiyor. Sonuç beklemek daha heyecanlıymış onu söyleyebilirim 😌
nimesayyay ilkiminannesi bende transfer tarihi bekliyorum 2 haftadır tarih vermedi doktor yumurtanın büyümesini bekliyor ama zaten hazır embriyo verecek anlamadım ne alaka
ilkiminannesi nimesayyay doğal süreç ile transfer olacaksınız anladığım kadarıyla ama tarih belli olurdu az çok mesela benim regl döngümün 19. Gün demişti öyle de oldu
nimesayyay ilkiminannesi evet doğal süreç ama henüz belli değil çok stresliyim 2. Transferim bu ilki kimyasal gebelik oldu :(