mystery94 Sudesahin_23 oo aynı silikleşmiş kuzum ama benim 9 ocakta vuruldum bi gün sonra ilişki oldu 6. Günümdü bugun senin kaçıncı
Sudesahin_23 mystery94 benim de 10.günüm bugn sanki çok silikleşmemiş gibi ya hafif kırmızımsı gibi duruyor artık iki güne belli olur heralde çizgi koyuluğu artarsa
Sudesahin_23 mystery94 belki sen hızlı atmışsındır vücuttan 7-8 gün negatif çıkanları bile okudum işte bende bilmiyorum 10.gün böyleyse acaba diyorum tutunma olmuş olabilir mi
mystery94 Sudesahin_23 olabilir canım çünkü geçen biri yazdı ya burayamı yazmıştı tam bilmiyorum da 14. Güne kadar silik çıkmış sonra kan vermiş öğrenmiş
Dilarasal2201 Kasık ağrısı vardı birde ben karın sancısıyla öğrendim karnım çok ağrıyordu göbeğim düştü gittim acile öyle öğrendim
Sudesahin_23 Dilarasal2201 ilk kan verdiğiniz de değeriniz kaç çıktı ve kaçıncı gün kan vermiştiniz ben bugün verdim 11.hün 4.09 çıktı
mystery94 Dilarasal2201 ilk günden mi vardı hep mi oldu ağrı benim 7. Günüm ağrım geçer gibi oldu ama 7. Gün boyunca fena ağrılıydım
Dilarasal2201 Sudesahin_23 5.06 çıktı umursamadım iğne etkisi diye sonra tekrar 1 hafta sonra gittim 96 fln oldu