Deletedmom_878 hilalaselll4 ben 13 haftalık düşük yaptım 6bay bekle dedi şu an 8 ay geçti 2 aydır deniyoruz hayırlısı olsun inşallah
bebegimbd Ben 6 haftalık düşük yaptım bi sene sonra hamile kaldım şimdi 33 haftalık gebeyim rabbim herkese nasıp etsin
kubra_nal hilalaselll4 canım yarın sen bir görün doktora Allah’ın izniyle yine çok kısa zamanda hamile kalırsın 1 adet görüp hemen hamile kalmıştım benim 8 haftalıktı düşük yaptığımda boş keseydi
hilalaselll4 kubra_nal yaa gerçekten mı bilmiyordum dua et bana lütfen canım ben de hemen hamile kalayım🌸🥺
Iremdgn hilalaselll4 ben 5 haftalıkken kürtaj oldum tekrar adet görmeden hamile kaldığımı öğrendim şuan 29 haftalık hamileyim normalde 1 adet görmem gerekiyordu ama bizde nasıl oldu anlamadım korunduğumuzu düşünmüştük 😳
melisasak35 Lehrerin34 4 hamileliğim 2 doğan çocugum var ilk çocugumda düşük yaptım suanki 1.ci çocugum 5 ay sonra oldu diğer çocugumdan öncede düşük yaptım 3 ay sürmedi bile hemen hamile kaldım düşüğün arkası çok çabuk hamile kalınıyor
Iremdgn hilalaselll4 sağlıksız gebelikti zaten düşecekti ben evde o psikolojiğe girmek istemedim 2-3 gün oldu kanamam 1 hafta sonra normale dönebilirsin demişti sadece 1 hafta yasakladı doktorum ilişkiyi
melisasak35 hilalaselll4 2 düşüğüm var 1 i 8 haftalık diğeri 6 haftalıkken düştü ama arkasından adet olmadan hamile kaldım
melisasak35 hilalaselll4 evet kanama eşliğinde düşük yaptım 2sindede dualarım sizinle umarım biran önce güzel haberler alırsınız