ArelinAnnesi1 Melisssa3 sağlıklı beslenirseniz verirsiniz tabikide ama bi diyetisyenden veya doktorunuza danışın Bende bi ara çok kilo aldım die hafif beslendim odemlerimden baya gitti sonra geri yemeye başladım 😅😅
Semilk05 Melisssa3 fazla kilolu hamile kalanlar kadın doğum diyetisyen olarak ilerleyip kilo veriyor evet duydum instagramda da izledim öle video ama gerçekçiliği bilemem
Eri Melisssa3 evet kuzenim verdi bu şekilde 100 kiloyla hamile kadı 100 le doğurdu ama düşün ki -10 doğumdan sonra hemen gitti. Yemedi canım gerçekten sadece çocuk için yedi cocuğuda maşallah 3 kg üstü doğdu
eed21 Ben 108 ile hamile kaldım şu an halâ bir kilo eksiğim kaldığım kilodan ilk aylarda verdim. 30+4 üz şu an. Dikkat ediyorum elimden geldiköe
Melisssa3 eed21 bende mesela 98kg ile hamile kaldım 103 oldum şuan 27. Haftamdayım 2 kg vermişim normal mi
Moonlight97 Artık bu kilo işi psikolojimi bozdu ya yediğim bişey de yok her hafta kilo alıyorum anlamadım ya valla
eed21 Melisssa3 doktor bebek gelişimi iyi olduğu sürece kilo almamada vs sorun yok diyor. Bende mesela şu an bazen biraz alıyorum sonra geri veriyorum o şekilde ilerliyor hep sabit kalmıyor.
haticeismail Melisssa3 bebeğinizin gelişimi boyu kilosu v.s. İyiyse verebilirsiniz benim doktorum öyle demişti bebeğin kilo alması önemliymiş
meltemerennn Melisssa3 yani bilmiyorum ben tartıda bir alıyorum bir veriyorum ama 1 kg felan sanırım ödem var bende