QueenBahar_ zehrairem amin Allah razı olsun ❤️ Canım Kendi doktorum girdi amileyata dikişlerim atana kadar bırakmadı beni sağolsun özel doktorları aratmadı 😊
zehrairem QueenBahar_ hangi şehirdesiniz acaba karına basma işlemi beni de ürkütüyor birde o sonda hayırlı dogumlarimiz olur inşallah @1ogrencianne
QueenBahar_ 1ogrencianne devlet askm Evet karına basma işlemi oldu tabikide ilkinde olmuştu anlık bi acı işte 🥲 Sana neden yapmadılar acaba ?
1ogrencianne QueenBahar_ bilmiyorum ki valla kuzum acaba diyorum uyuşukken mi yaptılar. Ama kanamamın çok olduğunu hatırlıyorum. Kanama gelsin diye yapılıyormuş sanırım. Korkulu rüyam oldu şu karnına bastırma olayı 😅
QueenBahar_ esmer_hilal teşekür ederiz 😊❤️ Bilgim yok ama devletteki doktorun uzmanligina bağlı çünkü riske atmak istemiyorlae
asenazeynep QueenBahar_ Allah razı olsun gülüm inşallah 💓 Sen nasılsın iyi misin, süreç nasıl ilerliyor. Her şey yolunda gidiyordur inşallaahh
QueenBahar_ asenazeynep evet herşey süper gidiyor 3 çocuklu oldum ve 22 yaşındayım 🥲 Alıştım zor olmuyor ya 🤭🤣
QueenBahar_ Selenaa ilk sezeryan dikişlerim biraz geç iyileşti ilk ayağa kalkış çok zordu çok bel ağırisi yaşadım