Cambardak__ Öncelikle hayirli olsun gozunuz aydin 🥰 bende cuma olucam spinal anesteziyle cok korkuyorum biraz aydinlatir misiniz
Betl42 Cambardak__ valla bende çok korkuyordum hatta sedye de bile ben korkuyorum diye inletmişim 😀 ama hiç böyle hayal etmemiştim o kadar rahat oldu ki kendini serbest bırakıp öne doğru iyice eğilince hiç acımadı
ArelinAnnesi1 Betl42 Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻😊 ikinci mi birinci mi acaba bide özel mi devlet mi
Cambardak__ Betl42 peki sonrasında cok kotu oluyo diyolar dogru mu uyuşukluk gecmeye baslayinca neler oluyo
Betl42 ArelinAnnesi1 teşekkür ederim sağolun bu ikinci ama ilki kabus gibiydi çok fazla uyuşmamıştım çok bağırınca tamamen uyutmuşlardı o yüzden bunda ona özellikle dikkat edilmesini söyledim özelde oldu
Betl42 Cambardak__ şuan uyuşukluğum geçmek üzere daha yürümeye kalkmadım bile aşırı bi ağrım yok çok şükür sadece gazlanınca karnın bi burkulur ya o olunca sancı giriyo ama gaz çıkarınca geçiyor
ArelinAnnesi1 Betl42 benimde Nisan ortasında nasipse ikinci ama ben paniklerim die genel oluyorum tek kötü yani bebişimi ilk görememek nasip artık bakalım 😊
Betl42 ArelinAnnesi1 doktorum geneli önermedi ben ona o bana güvendi ama korktuğum gibi hiç olmadı pişman olmadım yani çok şükür
Cambardak__ Betl42 yaa öylemi bir sürü kötü anlatan insan varken icime su serptiniz valla stres yapiyorum cok fazla ilk dogumum olcak toplam kac dk sürüyor
Betl42 Cambardak__ herkesin acı eşiği farklıdır tabi ama ben o kadar acı çekmedim şükür sadece gazım çıkmadı onu bekliyorum o da hallolursa başka sıkıntım yok